Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkutya
tag
válasz pinnacle #103403 üzenetére
26 fokos szobában nagy bitrátás HEVC film lejátszása mellett 60 fokos.
Én nem vagyok híve a vetillátoros hűtésnek - ennyi hőt el kell tudni disszipálni passzívan egy normális házban.
Más kérdés - hogy a VONTAR x4 háza nem normális, nem is értem mik lehettek a tervezési szempontok: nem elég hogy ronda, de még sz@r is....
Viszont teljesen jól működik, annyi pénzért meg főleg.
Nálam a box nem látható helyen van - valójában doboz nélkül is ellennék, inkább csak hobbyból csináltm.
USB power- ren em tok mit mondani, nem kapcsolom ki a boxot. -
jkutya
tag
Sziasztok,
Saját ízlésem szerinti VONTAR dobozka - szétlyuggatva, USB2 nélkül.
Kb 60 fokos a proci. Ha valakinek kell az stl - szóljon.[ Szerkesztve ]
-
jkutya
tag
-
jkutya
tag
Sziastok,
Vontar X4 CE SD estén hogyan tudom a médiatárat eMMC-re költöztetni?
Találtam mindenféle leírást - de az android particiók esetén a blkid furcsaságokat mutat...
Szeretném a droidot megtartani - de ha csak teljes eMMCre költöztetés lehetséges, az is megfelelhet. -
jkutya
tag
Sziasztok,
Vontar X4-re, OMEGA NO-ra valahgyan fel tudok varázsolni Confluence skint?
Kéne - az összes boxomon azt használom, az áll kézre - de nem dobja fel -
jkutya
tag
megvan - töröltem
[ Szerkesztve ]
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Nyomoztam, visszaolvastam -de ezidáig nem találtam megoldást.
Amennyire emlékszem, a LE X96 boxom alapból tudta az OK gombot hosszan megnyova a contextmenu-t feldobni.Ezt szeretném implementálni a jelenlegi Vorke Z6 plus - CE párosra.
Annyi a csavar a történetben, h keymap editort is használva konfiguráltam egy RC6 MCE távot (erről nem szivesen mondanék le). A táv alapból működött - pár gombot kellett csak átszabnom.Egyébként pedig: köszönet a fejlesztőknek
-
jkutya
tag
válasz tibi970307 #48186 üzenetére
Ugyanez volt a gondom - és ez oldotta meg:
https://www.ebay.com/itm/Marmitek-Connect-AE24-UHD-2-0-HDMI-Audio-Extractor-anthrazit-NEU-OVP-UVP-149/253968674099?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Működik hibátlanul, Ebay-n megtalálsz egy eladót olcsón, van még pár db neki - és németországból itt van hamar.
Egyedül a bekapcsolási sorrendre kell ügyelnem.
-
jkutya
tag
Akik mindkét BOX-ot használták - azoktól kérdezném:
Telepített LE ill. CE estén hoz-e valami képminőségbeli javulást az S912 az S905X-het képest? -
jkutya
tag
Sziasztok, hátha valaki tudja a választ:
VORKE Z6 Plus távja infrás v bluetooth?
megy -e rendesen gigabiten a hálókártyája? -
jkutya
tag
válasz Mcleod #47369 üzenetére
Van egy Telekomos router (gigabites), ill. egy 4 portos Gigabites switch is.
Ha a szervert és a TVBoxot ugyanabba az eszközbe dugom - nem jó: beszaggat.
Azonban ha egyiket a routerbe, másikat a switch-be dugom, simán megy - akár az 50 GB-os mkv-t is lejátszik röccenés nélkül. -
jkutya
tag
válasz Pelican #47343 üzenetére
Hát megoldódott -2 napja ezzel szívok - jövök egy sörrel:
Ha a rozterbe dugom mindkettőt: nem jó. Ha a (mellesleg szintén gigabites) switchbe: nem jó.
De ha egyiket ebbe - másikat abba: hasít minden.
Én nem értek hozzá sajna annyira h megértsem - de mindegy.Köszönöm a tippet.
-
jkutya
tag
Sziasztok,
jelenleg egy X96 ot használok, USB-s Gigabit LAN adapterrel, de a 4 k filmet akadoznak.(LE, belső memóriába telepítve) - eg HP microserver szolgálja ki, gigabites hálóról.
Gondolkogom - h fejéesztek egy gigabites BOX-ra, valszeg megoldaná a problémát.
BEEELINK GT1 Ultimate, H96 PRO vagy TANIX TX) jó nekem? Lengyelország Geekbuying-ról szeretném.
Esetleg van ezeknél valami preferáltabb - jobb?
LE v CE menne rá, nem marad az android. -
jkutya
tag
Sziasztok,
A gurukat kérdezném:
Van-e arra valami egyszerű módszer, hogy egy X96 flash-re telepített és belakott LIBREELEC-et átmásoljak egy másik, pontosan ugyanolyan lejátszóra?
-
jkutya
tag
válasz junkpod #33530 üzenetére
Dtb-t cseréltem - nem oldja meg.
At EMOTIVA - úgy nagyjából minden hangformátumot ismer - eddig is azon hallgattam. utána 5 monoblokk vanAzért gyanaxom az X96-ra, mert ha kiszedem a pöttyöket a HD hangok elől - gond nélkül megy az 5.1 - tehát nincs érintkezési hiba.
5.1 LPCM-be át tudom kódolni az X96-tal, és megy is.
Amivel tesztelem az egy DTS HD, de mindjárt nézek Dolby-t is.
[ Szerkesztve ]
-
jkutya
tag
válasz junkpod #33528 üzenetére
Normális HDMI kábellel megy egy EMOTIVA processzorba. Ez a processzor hibátlanul műkszik és teszi a dolgát ha átdugom a kábel végét egy HTPC-be (AMD BRAZOS alapú)
Egyszerűen: nincs hang. Ha átkódoltatom 7.1 LPCM-be, vagy akármibe - akkor pedig van.
ugyanez a helyzet a nem HD 5.1 hangokkal is: működnek kifogástalanul.Kábelek kitesztelve - és minden beállítás jó- elvileg.Kodizom már amióta még XB
MC-nek hívtákHang passtrough, kép semmi extra: Képfrissítés beállítása a fil m elején
[ Szerkesztve ]
-
jkutya
tag
válasz DoItYourself #33513 üzenetére
Köszönöm szépen - rég túl vagyok rajta. Valami miatt nem akar menni - sem hálózaton át, sem lokális vincseszterről normálisan.
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Van egy X96 boxom - Sd-re telepített Libreelec-cel. Működik rendesen - de a HD hangokat az istennek sem tudom megbízhatóan kihozni belőle:
próbáltam hálózatról és helyi HDD-ről is. Ami megoldási javaslatot találtam fórumokban - végigmentem rajtuk.
Rémlik h volt ez itt téma - érdeklődöm hogy született-e megoldás?
kszaq legutolsó és adamg firmeket próbáltam. Hol jobb - hol rosszabb - de nem megbízható.
(Az erősítőm biztosan jó, van itthon régi HTPC - azzal megy hibátlanul)
Ha van valakinek valami ötlete - mielőtt feladom - ne tartsa magában lécci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- i5-14600KF, Gainward 4070Ti, 32GB DDR5 6000Mhz
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GAMER PC - RTX 3080 - i5 13400F - 32GB RAM - 1TB SSD - VÍZHŰTÉS
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest