Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kovakovi77 #66868 üzenetére

    Leírtam nincs nekem semmi gondom a ti megoldásokkal, de ha olvassátok itt a fórumot, elég sokan belefutottak abba hogy féltégla lett valamilyen úton/módon a BOXukból a ti megoldásotokkal!

    ceemmc megoldással ha olyan boxra teszed amin tudod hogy működik ez KIZÁRT!
    Ha jön OTA android rendszer jelez hogy van OTA, le is tölti de nem fogja tudni telepíteni hibával leáll, de a BOX 100% hibátlan marad NEM lesz tégla! (ez pl X96MAX LPDDR4.es boxnál kifejezetten jó, mert az újabb frissítések után CE alatt elszáll a LAN port, tehát jobb is hogy nem tud lefrissülni a tudatlan usereknél)
    Tehát a buta és nem olvasó usereknek nem lesz féltéglájuk!

    Viszont Droidon OTA frissítés 5.perces módszerrel tökéletesen megoldató, csak egy 2gigás(vagy nagyobb) pendrive(sd) kell, délelőtt leírtam mit kell csinálni hogy 1:1.be felmásolja magát az eMMC.n futó CE a bedugott penre, ez kb 2.perc ezután újra el kell indítani a CE.t a penről és a telepítőt és ott a 7.es pontot választani az teljesen eltünteti az eMMC.ről a CE rendszert, ez kb 1.perc.
    Ezután simán települni fog droid alatt az OTA frissítés, ha végzett vissza lehet telepíteni a kimentett penről a belakott CE rendszert!
    Tovább tartott ezt leírni mint megcsinálni, az egész kb 5.perc alatt megvan!
    CE frissítés meg hibátlanul működik, akár csak ha SD kártyáról futna a rendszer, ott nincs semmi teendő frissítésnél.

    Leírtam azt is hogy: olyan boxot kell venni, amin már tesztelve hogy hibátlanul működik a ceemmc, és akkor nem lesz semmi probléma, és tégla sem!

    Ha valaki különcködni akar A95Max és társaival az legyen azzal tisztában hogy lehet lesz egy papírnehezéke ha sokat kísérletezik!

    Aki pedig biztosra akar menni az olvassa a fórumot és látni fogja melyek azok a BOXok amiken hibátlanul működik a ceemmc módszer, és nem kell rettegnie hogy hazavágja a szeretett kütyüjét.

Új hozzászólás Aktív témák