- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
válasz dontibee #67550 üzenetére
Igen, jó felé gondolkozol, ez a probléma. Ez alapján megcsinálhatod.
-
achtung986
csendes újonc
válasz achtung986 #67543 üzenetére
És most frissítve a 19-eire megint minden jó.
Tegnap óta aztán végképp semmihez nem nyúltam.
mexel, LEON, köszi, hogy ránéztetek ti is.
-
dontibee
tag
Köszönöm szépen divan!
Este megfogom próbálni a link alapján. Ahogy nézem a leírást, az elég részletes. Gondolom menni fog.tcsaba007, bocsánat! Kerestem mielőtt kérdeztem. De nem találtam rá a megoldásra. Kerestem a fórumban a YouTube és API kifejezésre (meg még egy pár módon) több beszélgetést végig is olvastam, de valahogy nem sikerült megtalálni a részletes leírást.
Köszönöm nektek!
-
mexel
veterán
válasz achtung986 #67555 üzenetére
Én még nem néztem rá, nem volt időm
Dea lényeg hogy vált, akkor nemis nézem már -
Bonifani
csendes tag
válasz DroiDMester #67523 üzenetére
létezik egy H96 Max változat, az gigabites
-
Bonifani
csendes tag
CoreElec-hez nézek, keresek 2,4/5G wifi-s, gigabites boxot
Elsősorban az S912 és az S905X2 processzoros lejátszókat nézem. Árban az X3-as jobbnak látszik, de a CE kompatibilitása tudomásom szerint még nem az igazi.
A CE használathoz a 912 - 905X2 processzorok közül melyiket és miért ajánlanátok ??
Konkrétan: a Tanix TX9Pro, (S912) és a X96 Max (S905X2) boxokat nézem -
nagyúr
-
krealon
veterán
Kíváncsiságból rendeltem egy X99 Max Plus s905x3 4GB/32GB tv okosítót a [link] Geekbuying-tól, amikor 37 USD-re akciózták. (x99-max-plus-x88pro-x3)
Az alaplap felirata: X88PRO-S905X3-D4-V1.0
2019-12-03
A Nightly CoreELEC-kel csak a bluetooth nem működik.Tegnap este óta VFD config is van hozzá ( [link] x99-max-plus-x88pro-x3-vfd.conf), egyedül a távirányító kódjait kellett [link] beszkennelni, mert az ugyan olyan kinézetű X92-é [link] nem volt jó.
Az alján a négy, ragasztott gumi talp alatt vanak a PH1-es csavarok, amik egyben tartják a dobozt.
-
ztsoft
őstag
válasz Csicsóka #67536 üzenetére
Gondoltam, megnézem azt a reszelt Ext4-es CE-t, mivel nekem is csak az van az eMMC-n. A Google barátom ezt mondja a linkre.
404. Ez egy hiba.
A kért URL-cím nem található ezen a szerveren. Ez minden, amit tudunk.
Így sajnos nem sikerült megnézni (annyira megtetszett a szöveg , gondoltam be teszem ide).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
nagyúr
válasz krealon #67564 üzenetére
igen van hozzá VFD mert én csináltam hozzá tegnap délután, és feltöltöttem a CE fórumába!
amit ma még kipofoztam mert az ikonok(wifi,lan,usb,play,pause) nem jól jelentek meg itt megtalálod a friss verziót
Csináltam hozzá normális remote.conf-ot is => X99MAX-plus_remote.conf.zip
Nekem 4/64.gigás verzióm van nálam rendben működik a BT és WIFI is CE alatt
6255.ös BT/WIFI modul van benne
nem mai darab már kezdetek óta megy ez a modul CE alatt!
[ Szerkesztve ]
-
trinitronka
tag
válasz DroiDMester #67562 üzenetére
https://ae01.alicdn.com/kf/H9a1000197a804740905e0b52bec8baae4/TIPTOP-H96-Max-X3-Android-tv-BOX-64-bit-4G-ram-32-128-GB.jpg_640x640q70.jpg_.webp
Otthon már egy db. Úton a másik.
[ Szerkesztve ]
Honor play
-
-
huberpe
aktív tag
s912-n van valami megoldás erre a feliratnál megreccen a kép témára?
az oké, hogy az első felirat kodi probléma, de néha utána is elöfordul, hogy egy pillanatra megakad a kép.[ Szerkesztve ]
-
Bonifani
csendes tag
válasz DroiDMester #67562 üzenetére
Az, X96Max Gigabites , téves volt a H96Max.
A Fasttech-en láttam.
S912 vagy 905X2-tjavasolsz CE-re? -
Hjoe1
friss újonc
-
nagyúr
válasz trinitronka #67569 üzenetére
Ezt ismerem(járt is nálam ilyen), de ez nem S905X2 ez X3.as, a kolléga S905X2 ről irt!
De már rájött ő is hogy elnézte, és valóban nincs H96 X2 gigabit lan-al.
Bonifani én már 1.iket se venném! X3 időt állób és fejlettebb! Bár is sokan az s912.re esküdnek, de sz.tem már nem érdemes olyat venni.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz DroiDMester #67566 üzenetére
Jobb hatásfokú ez a hűtés mint az X96 Max+ gyári lemeze?
-
nagyúr
-
zetecR
addikt
válasz DroiDMester #67577 üzenetére
Szia,
úgy tűnik végérvényesen kapitulált a régi, S905-ös Beelink MiniMX III.
Ez lehetne utódja?
FIlmnézés, egy kis Android, semmi extra igény. -
L.L.
senior tag
Tegnap érkezett az Amazonról egy Khadas VIM3l HTPC kit készülékem, sajnos nem bírtam működésre bírni, mert semmire nem reagált, a HDMI-n sem adott ki képet, ráadásul a hozzá csatlakoztatott kábeleket is "meghülyítette". Pár óra múlva vissza is küldtem, (az amazonnál ez ingyenes), sőt már jelezték, hogy vissza is térítették, mert látják hogy úton van a termék. Szerintetek érdemes még egyet megpróbálnom, vagy egy kicsivel többért Odroid N2-vel jobban járnék? Mindkettőt támogatja a coreELEC, bár a Khadas-ra még nincs stabil verzió.
-
blakey
titán
Azért még egy kicsit "vacakolnod" kellett volna, mert nem biztos, hogy hibás készüléket kaptál, de természtesen előfordulhat. Ha leírnád, hogy pontosan miért nem bírtad működésre bírni akkor talán segítség is lenne. Jó a Vim3L, fóleg, hogy ugye minden be van építve. Attól, hogy még nincs "stabil" CE még jó a rendszer, a stabilnak nevezett sem stabilabb.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
L.L.
senior tag
válasz blakey #67580 üzenetére
Áramforráshoz csatlakoztatva csak egy 5-6 másodpecenként felvillanó, halvány piros leden látszott, hogy reagál rá. Minőségi tápot adtam neki a hozzá küldött USB-C kábellel, illetve próbáltam másikkal is. A HDMI-t csatlakoztatva közvetlen a TV-re, ismeretlen eszközként felismerte, de képet nem adott, illetve egy idő után mint ha lekapcsolta volna a HDMI-t, már nem is reagált a csatlakozásra. Erősítőhöz csatlakoztatva folyamatosan ki-be kapcsolta a HDMI-t, annyira megbolondította, hogy resetelni kellett az AVR-t. Próbáltam az oldalán lévő 3 funkció gombot, de nem történt semmi, illetve több HDMI kábellel is próbáltam. Amit még megnézhettem volna, hogy SSH keresztűl elérem e, bár akkor sem tudtam volna mit tudok tenni. Gondolom alapból ez így nem normális működés. Azt hiszem kérek egy másikat.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az a minőségi táp megfelelt a gyári táp paramétereinek? Mert az igencsak minőségi cucc, nekem ilyet küldtek.. Gyanús, hogy a táp miatt viselkedett így. A VIM3L-hez szerintem ezt küldik, feltéve, hogy kéred.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
-
-
LógaGéza
veterán
válasz dugesz77 #67586 üzenetére
Ráadásul a Pi4 gyári tápja 5.1V-os, hogy ha terhelésre esik a feszültség, akkor is a tűréshatáron belül maradjon.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Shingen
addikt
Hali!
Tudnátok abban segíteni a droidos boxon fel van telepítve az ftp server, de amikor indítom el kiírja:
Nincs kapcsolat, elleőrizzem a hálózati interfészt.
Pedig a pc és a box is a routrebe van bedugva, vmi sw beállítás lesz a ludas?風林火山
-
achtung986
csendes újonc
válasz achtung986 #67555 üzenetére
És az újabb frissítés után megint nem vált.
Valaki ötlet? -
Pelican
őstag
válasz achtung986 #67594 üzenetére
Valami nálad van, mert én akármelyiket nézem, mind jó. A mait még nem láttam, de nem hiszem, hogy elromlott volna.
[ Szerkesztve ]
http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Beni2360
félisten
válasz Shingen #67592 üzenetére
Én felraktam kíváncsiságból és nekem is ezt írta ki de a beállításokban alapon wifire van állítva és bejelöltem a lan-t és máris kapcsolódott.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dontibee
tag
Sziasztok!
Divan leírása alapján végig csináltam szinte mindent egy dolog nem jött össze az utolsó pont, ez:
Method 3
Manually edit userdata/addon_data/plugin.video.youtube/api_keys.json
Ha a rendszert tartalmazó microSD kártyát kiveszem és azon keresem ott nem olvasható a rendszer partíciója. (Jelenleg csak Windows-os gépem van otthon, valószínűleg Linuxal kellene próbálkoznom. De most próbálnám a rendelkezésre álló lehetőségekkel megoldani a fenti fájl szerkesztését.)
Megpróbáltam még egy dolgot. A LE beállításaiban a fájlkezelőre megyek, na ott már megtalálom a szerkesztendő fájlt. De persze ott (egy tv okosító médiboxról lévén szó) nem tudom azt szerkeszteni. Ezért gondoltam, kimásolom a hálózatra csatlakoztatott központi tárolóra, azt már látom majd Windows alól is. De sajnos a sikertelen másolás... hibaüzenetet kapom..
Hogyan szoktátok ezt megoldani? Valaki tud tanácsot adni?
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
múltkor egy frissítést jelzett az X96 Max+ 4/32, de épp film alatt tette, ezért kinyomtam a telepítési lehetőséget. Azóta minden indításnál kiírja, hogy elérhető frissítés, de nem ajánlja fel annak telepítését.
A CE letöltő oldaláról melyik fájl kellene nekem ebben az esetben?
- CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2-nightly_20200220.tar
- CoreELEC-Amlogic.arm-9.2-nightly_20200220.tar
Illetve ha kiveszem az SD kártyát, majd PC-n egy olvasóval beolvastatom, akkor ott egy update mappát kell keresnem, és abba a helyes fájlt bemásolva, működne is az update?
Köszi előre is! -
nagyúr
válasz achtung986 #67594 üzenetére
nálad van probléma! én minden nap felteszem(ha van) és soha nem volt ilyen problémám, mindég vált rendesen felbontást és frekit is, a mai verzióval is minden tökéletes!
szóval nálad van a hiba, ha AVR.re van kötve akkor valószínű ott van el állítva valami vagy a hdmi kábeled nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Komplett PC Ryzen 5 2600x GTX 1070Ti 16GB ram
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix
- Dell OptiPlex 780 asztali számítógép
- GAMER PC - GTX 1060 3GB - i5 4460 - 16GB RAM - 256GB SSD - 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest