- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz polcsa #25401 üzenetére
Minden működik és kadenciahelyes, LibreELEC használata sem kötelező, minden hangformátumot felismer, dekódol ha kell vagy továbbküldi. Egyébként ennyi pénzért más más alternatíva is látezik, Zidoo X8, Zidoo X9S, ezeken is minden működik, igaz külföldről lenne olcsó a beszerzése.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
a2d2
addikt
Megnéztem tegnap este a Horizon GO-t a H96 pro plus-on és szépen megy.
Ugyanakkor a TelekomTV GO valamilyen hibakóddal elszáll ha a lejátszásra kattintok.
Nem derült ki számomra a kódból hogy a root-al vagy a HDMI-vel van esetleg baja.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hunaqua
addikt
válasz polgcsabi #25398 üzenetére
S905X kell rá
gxl_p212_2g.dtb (amennyiben 2/16 a mini)Ki írod az új LE-t,megnyitod akkor dtb.img kell lennie benne. NEM csak dtb ! Átnevezed amit linkeltem dtb.img-re,és felül írod vele.Ezután mehet a Tanix-ba.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
Mindenre van példa, egy rossz Android tönretesz mindent. Milyen egyszerű lenne ha megvennéd 15e-ért a droidos boxodat és menne minden hang valamint kadenciahelyes lenne a lejátszás, ezzel szemben nem megy, egyből. Nyilván a drágábbak esetében ez megoldott.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
retesz147
addikt
válasz retesz147 #25370 üzenetére
Meglett a megoldás, @achon fórumtárs jóvoltából!
Bemásolom a javaslatát, hátha valakinek jól jön!:
"Az első a Switch Control menüben a LAN1be legyen a box és kapcsold ki a Flow Controlt. Speed lehetne fixen 100MB Full An. Utana nezd meg 100Mb Full duplex Force beállítással is. Majd ugyanezt bekapcsolt Flow Controllal.
Második, hogy nézd meg Firewall - Netfilter alatt NAT vagy uPnP beállítással mi történik.
Javaslom mindig csak egy beállítás és utana teszt. Hátha. Sok sikert.
https://mobile.twitter.com/geekyranjit/status/867966528192262146/photo/1"Az első mondatban volt nálam a megoldás, de főleg a Flow Controll kikapcs, 100Mbps Full AN mellett.
Nagyon szépen köszönöm!Másnak is (főleg @blakey-nek) a sok ötletet, hogy próbáltatok segíteni!!
#Xiaomi wifi router 3G padavan beelink mxiii
Xiaomi 13 eu dev...
-
blakey
titán
válasz retesz147 #25408 üzenetére
Ezt a hibát jelezhetnéd a Xiaominak, mert ez hiba, nem így kéne működnie, szerintem.
-
achon
aktív tag
válasz retesz147 #25408 üzenetére
Szerintem nem a Mi Router lesz a ludas, hanem a Beelink.
Az MXIIIgnak elég sok DRM bugja van.
Amikor adatot kér a router, a Beelink valószínűleg rosszul vagy hibasan küld egy pause-t a router felé a drminfonval, ezért a router dobja a handshake-t, így megszakad a streaming elindulasa.
A flow controll kezeli a pause-t. Amikor ki van kapcsolva akkor ez a pause nincs kezelve, vagyis elindul a streaming. Sajnos mindez bizonyítása logokat igenyel amit a Beelinkben lehet megnézni és a routerben. Addig mindez csak feltételezés.A legszebb múzsa a határidô.
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat, egyébként változot a véleményem az 1-2 évvel ezekőtti boxok óta, most még csak egy Mecool M8s Pro + tesztelek de klasszisokkal jobb mint a pár éves 4.4-es droidos boxok voltak gí első nekifutásra. Már androiddal is használható
-
blakey
titán
Ez a hiba nem jön elő másik routerrel akkor az mivel magyarázható? Illetve Android és LibreELEC alatt is ugyanaz lenne a hiba MI Routerrel? Nekem is volt MXIII-am és nem volt gondom, minden hibátlanul ment LE alatt Asus Routerrel.
-
Technoman
őstag
válasz djnice #25416 üzenetére
Nem erről van szó.
Képzeld el, megveszed életed (eddigi) legjobb/mindent evő cuccát, cca 50-80 ezer csengőbongó, magyar aranyforintért (és ez nem csak az "olcsó" nemandroidos Mede8er-re igaz, próbálj csak téríteni, a Popi/Dune topikon. Keresztre fognak feszíteni )
Erre jön egy arc, aki behányja a fórumodon -minden hátsó szándék nélkül-, pusztán technikai/technológiai okítás miatt, hogy uezt vagy ennél kicsit jobban, ill. többet tudó kínai XY márka is van már, csak fele(tized)áron. Te nem "hentelnéd" le? Dehogy nem, mert ez pusztán -minden emberi technikai tudás nélküli- emberi reakció (főleg itt, hazánkban)
Én is ilyen voltam, de aztán fejlődtem és vettem egy ilyen "kínai szart" és rácsodálkoztam a világra.A Med-et meg gyorsan eladtam.
UI.: Most látom a fenti árat egy kicsit alul szabtam. A Popi/Dune mostani vonala (ha jól tudom a Mede8er már lassan nem élő márka) már inkább a 100-as árat tapossa. Bocsi
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz Technoman #25417 üzenetére
Igazad lehet, csak furcsa, mert én nem ilyen vagyok. Pl hiába van Xbox-om, ha olvasnék egy olyan hozzászólást hogy a PS4 jóval olcsóbban többet nyújt és ezt szakmailag / bárhogy alá is tudja támasztani, akkor lecserélném. De kb mindennel így lennék. Vagy ebben az országban az emberek 90%-a fanatikus?
De amúgy meg megírhatnád te is a tapasztalataidat oda, legalább rájönnének (bár erre nem sok esély van), hogy nem én vagyok a hülye. -
mexel
veterán
válasz sambenez #25419 üzenetére
+1
De egy másik off kérédés, talán itt használ valaki ilyesmit. A kínai oldlakon kb 139 féle távirányító/air mouse van. Sajnos mindből legalább egy dolog hiányzik amit keresek.
Ami kellene: Air mouse, valós billentyűzet ( tehát nem touchpados), bilentyűzet világítás és mikrofon. Ha van dedikált stop/play gomb az sem baj de az nem fontos.
Tud valaki olyat amiben minden van és nem is drága? Legfőképpen a mikrofon a fő hiány mostanában mindben.[ Szerkesztve ]
-
gaben919
csendes tag
Sziasztok ez mennyire megbizható oldal?Németbe szeretnék egy boxot rendelni.?Köszi!A box jó vagy vagy van jobb is ebben az árban?
https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607555.html?wid=21
-
mexel
veterán
válasz gaben919 #25422 üzenetére
Megbízható, itt lehet ezzel kérdezni, segítenek elvileg.
-
Technoman
őstag
válasz djnice #25418 üzenetére
"Igazad lehet, csak furcsa, mert én nem ilyen vagyok....."
Ezért vagyunk mi itt, ők meg ott.
Egyébként, ilyen szituációban, már én is kaptam hideget-meleget, amíg ré nem jöttem, hogy felesleges embereket meggyőzni. Van aki, csak a saját (zsebe) kárán jön rá az igazságra.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Air mouse, valós billentyűzet ( tehát nem touchpados), bilentyűzet világítás és mikrofon - talán ez jó lesz?
Volt 15 $ akcióban kihagytam.
Ő írt róla.
Utánzata.
Találtam GB is[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
junkpod
veterán
válasz djnice #25426 üzenetére
OMG! Nem hiszem el, hogy tényleg megint a mindent torlunk moderálásra szánták magukat, nyoma sem maradt a valóságnak. Így aki oda téved medi8er vásárlása előtt azt látja, hogy milyen jó az és milyen sz@rok a kínai boxok.
Na ez az üzleti érdekek mentén végzett cenzuralas. (Akarva, akaratlanul) Fúj.Box's don't touch!
-
junkpod
veterán
válasz szabi__memo #25428 üzenetére
Minek. Meg az az egész ph végét jelentené. Általában jól működik a moderátorok.
Meg láthatod, nem kérnek más velemenyebol.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
djnice
veterán
-
achon
aktív tag
válasz blakey #25415 üzenetére
Jó kérdés mi lehet DRM infoban. Valami cert vagy TV által adott adatok. Logokban van az igazság, de azt meg ki nézegeti. Túl sok az összetevő, és se a Merlinben (asus gyari fw) se a padavanban nincs teljes log. Ha valamit nagyon mélyen meg akarsz nézni SSH.
A legszebb múzsa a határidô.
-
djnice
veterán
válasz sugarforce #25435 üzenetére
Én írtam neki, hogy ez eléggé etikátlan, mondjuk ha ez így folytatódik akkor a szakmaiságnak lassan nyoma sem lesz a PH-n.
-
polgcsabi
aktív tag
válasz hunaqua #25405 üzenetére
Na most már jutottam valamire
UPDATE&BACKUP appos verzióval sikerült ezt összehozni Ilyen kép fogadott
A resetes megoldásnál csak fekete képernyő volt az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
ekrisztian
őstag
válasz junkpod #25427 üzenetére
Engem is töröltek
Tulajdonképpen, ha valakinek van az említett lejátszó, és érdemben tud nyilatkozni, hogy nem valami jó, mert ez és ez a baj vele, akkor az maradhat.!?
Ez a szitu volt már ZTE és One+ topicban.
Van amire nem szabad azt mondani rossz.Nem tudjátok véletlenül, a TV headend miért indul néha " nincs szabad adapter" üzenettel?
2. vagy 3. boot után helyre áll, vagy egy headend frissítés gomb lenyomásával.
K2 pro az elkövető. -
djnice
veterán
válasz ekrisztian #25440 üzenetére
De még csak nem is azt mondtuk hogy a Med rossz, hanem hogy a miénk nem rossz.
Holnap majd válaszolok megint a kínai fikázós hozzászólásra, én nem hagyom annyiban. -
korcsi
veterán
válasz ekrisztian #25440 üzenetére
Hamarabb indul a tvheadend, minthogy a driver inicializálta volna a tunert?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
hunaqua
addikt
válasz polgcsabi #25442 üzenetére
Akkor ha nem megy fel az új LE, próbálkozz egy régebbi verzióval.Azután azt frissíted. Jártam már én is úgy.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
yanpec
aktív tag
válasz djnice #25441 üzenetére
Szerintem felesleges erősködni. Èljenek csak a saját kis világukban. Èn az ilyen embereken csak nevetni tudok. Egy párszor már próbáltam èn is jóhiszemüen tèríteni(felnyitni a szemüket) tök felesleges. Csak lehurrogást kaptam. A magyar emberekben mèg sokáig az fog èlni, hogy a Kínai szar, csak az Amerikai v. Nyugati a király.
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Mivel már kédeztem hasonlót, magamnak hosszútávra tervezek venni egy media lejátszót, ami prémium kategóriás.
Agyalok már pár napja, de nem tudok dönteni, ezért titeket kérdezlek, eddig ezeket néztem:Igényeim:
- 4K+HDR
- Lehessen Libreelec-et vagy Openelecet rátenni (akár Dual boot => saját rendszer + microsdre Libreelec)
- Ne legyen gagyi műanyagos
- Támogassa a CEC szabványt, mert nem akarok még egy távirányítót kezelni
- Árban: max 35-40kAmiket néztem:
- Wetek Play 2: S905-H procija van, tutira van Libreelec, néztem a hivatalos Libreelec oldalt.
- MINIX Neo U9-H =>Libreelec?
- MINIX Neo U1: Itt tutira van Libreelec
- BeeLink-ből többet néztem de ez 70$ körül megáll=> esetleg itt ajánlhattok vlamit.Ahogy ovalstam és néztem ugye a legolcsóbb megoldások(~10k-től) vannak, melyek a első hsznben vannak leírva, ezeket átrágram már.
Kérdés még az hogy mennyire éri meg a ,,prémium" kategória ezt a felárat?
Itt arra gondolok hogy van elég sok Beelink vagy más boxok melyek 20k-ból kijönnek és ugyanezt tudják.Segítségeteket előre is köszönöm.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- PC játék kódok! (Digitális kulcsok eladók)
- FC PC! Intel Core i5-4460 /// 8GB DDR3 /// Sapphire RX 570 4GB /// SSD + HDD
- BOMBA ÁR! // ÚJ GAMER PC V47 // RYZEN 5500 // 16GB RAM // 1660SUPER // 1TB SSD // 2 ÉV GARANCIA
- Épített Minimal Gamer PC i5 9.gen,8Gb Ram ,Szép állapotban 6 hónap garancia
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs