Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A bannerképen a bill mellett az milyen egér?
-
nexplo
őstag
Az első gondolatom az volt hogy ennyiért azért van már konkurencia..... Kipróbálnám ettől függetlenül nagyon
-
LackoMester
addikt
válasz
nightwolf37 #23 üzenetére
Mostanába ez mindenkire is igaz.
-
nightwolf37
junior tag
válasz
LackoMester #22 üzenetére
Hát úgy veszem észre, hogy pár gyártó nagyon túlárazza a termékeit. Sajnos amíg veszik őket ennyiért, nem fog változni az árazás.
-
LackoMester
addikt
válasz
nightwolf37 #20 üzenetére
Inkább adhatták volna olcsóbban, egyszerűbb lenne.
-
nightwolf37
junior tag
válasz
LackoMester #19 üzenetére
Ennyiért már rakhattak volna bele egy full szett gombcserét is. D
-
LackoMester
addikt
Értem én, h. SS, meg minden, de azért 100 Mátyás elég éles...
Sok SS cuccom volt, van de az utóbbi években elég gyengusra esett vissza a minőség. Szóval én elengedtem a márkát.
-
momesz
csendes újonc
Veszem is meg
-
ViZion
félisten
ehh... a nagyszerű szoftverüket nehezebb eltávolítanii, mint egy jóféle trójait...
Olyan ez, mint a zsiráf: szép-szép, de otthonra nem ké'ne. -
drkbli
tag
Ez a billentyűzet?
-
tatu9
tag
Engem nagyon nem győzött meg. Bóvlinak tartom ezt 60-40 százalékos kapcsoló(nem hotswap!) megosztást. Olyan mintha Frederik a raktárból felszólt volna a legerősebbeknek, hogy: b+ találtam még 18 raklap red kapcsolót, mit csináljak vele? Aztán ez lett a végeredmény.
Funkciók tekintetében biztos jól működik, ezt nem vitatom.
Igaz nem én vagyok a célközönsége a moddolhatóság hiánya miatt.
Ennyiért sokkal jobb ajánlatok is vannak, vagy akár kettő billentyűzetet is belefér. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
JulianSinulf #3 üzenetére
Meg egy normálisan megtervezett készülékház. 100k+-ért lebegőgomb/integrált plate, és még csak nem is az összes kapcsoló analóg (wtf) + OEM kupakok. Nagyon nem erőltették meg magukat a SteelSeriesnél a srácok, és szégyenlősek sem voltak az árcédulával. Ilyen pénzekért Meletrixet veszel. Vagy esetleg Wootingot. Meletrixet. Vagy ha minden áron kell jobbra az a fixált num pad, akkor Keychron Q5 HE-t.
"hiányoznak róla a makro gombok."
Jobb vidékeken az összes gomb szabadon programozható és makrózható.
--------------------------------------------------------------------------
(#5) NandoXXL: "A mecha frag-eket ad!"
Csak NKRO-t, meg legalább 1000 Hz-et, ami nem árt a fragekhez (pontosabban a legalább 5KRO). Mondjuk az analóg még direktben is besegít a szoftveres funkcióival, mert olyanokat megtesz helyetted, amit egyébként eléggé meg kellene tanulni, vagy szimplán csak egy tizedmásodperccel hamarabb tudsz leadni miatta célzott lövést egy tac shooterben, ami újfent +1 kill a +1 death helyett.
Bár az is igaz, hogy ha visszakanyarodunk a szimpla mechákhoz, akkor egy kellemes darab extra használati komfortot is nyújt, ami közvetetten fordítódik/fordítódhat le potenciálisan több fragre.
tl;dr: Igen, tulajdonképpen igen. Persze csak akkor, ha van mellé skill is.
-
Franklin
addikt
válasz
bitblueduck #7 üzenetére
Értem én, de azért gondolom Mike se Hello Kittys dobszerkóval fog fellépni a búcsúkoncertjükön...
Vagy Michelisz Norbi sem Ladával fog kiállni egy GT2-es versenyen.
Ez a billentyűzet egy célszerszám, komolyabb szinten űzött e-sportra való. Minden hobbinak megvannak az ilyen eszközei, nem kell ezen fennakadni.
-
bitblueduck
senior tag
tehetséggel/tudással azért sok probléma áthidalható
Pl: [Mike Portnoy (Dream theater) on Hello Kitty Drum Kit] -
JulianSinulf
őstag
Ajánlani én sem tudnám, ez csak egy teljes kiosztású billentyűzet, hiányoznak róla a makro gombok.
Amúgy egy egész pofás darabnak tűnik. -
CriticalHit
addikt
Naná, hogy "tetszett" és még mennyire tetszik is!
-
Franklin
addikt
Jöhetnek a "de én 2000 Ft-os billentyűzettel is lelövök mindenkit" kommentek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Viszonylag kevés, de hasznos újítást hozott a gyártó mágneses kapcsolós billentyűzeteinek harmadik generációja.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest