Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

válasz SharpSA #1578 üzenetére

Ez szerintem nem felel meg a valóságnak.
    Ha már autó, akkor úgy hasonlítanám, hogy egy városi autót veszel versenyezni.
    Működhet kompromisszumokkal, de tuningolni kell.
    Ezt csináljuk mi rom fejlesztők.
    Ez azt jelenti, hogy az eszköz teljesen alkalmas arra amire kitalálták mint andoidos miniPC.
    Egy kis játék, egy kis netezés, levelezgetés, egy kis film nézés (BDRippekkel).
    Pont ezeket kell figyelembe venni, egy ilyen eszköz vásárlásánál.
    Ahogy interstate76 is elmondta már, én is sokszor figyelmeztetem erre a vásárlókat, akik ilyen eszközök iránt érdeklődnek.
    Faggatózom mire szeretné használni, és aszerint elmondom a véleményemet.
    Kevesen szeretnék arra használni amiket felsoroltam, többségében extra szolgáltatásokat akarnak igénybe venni rajtuk.
    Engem zavar, hogy a készülékeket szarozzátok azért, mert ez meg az nem kompatibilis.
    Nem, és nem, és nem.
    A szoftver írójának kell szarozni, hogy írja meg úgy, hogy kompatibilis legyen.
    Legyen aktív menü, megfelelő kép beállítási lehetőség felbontásra és elhelyezkedésre, megfelelő apikat használva.
    Megértelek benneteket is, hiszen nagyon bosszantó, de ezért nem a készülék és a gyártó hibás, hanem inkább a google, és a szoftver írója, aki abban gondolkodik, hogy feldobják egy 4"-os vacak telefonra, jól megszedem magam, aztán jó ez így.
    Én is használok ilyen applikációkat, rommerként a legjobb tudásom ellenére sem tudom megoldani, illetve nem akarom én megoldani, hogy egy sanoma féle mozi24 megfelelően fusson egy média lejátszón, és ne állva a képernyő közepén egy csíkba idétlenkedjen. (igen tudom, ez az ő fórumjuk, oldaluk így helyben is vagyunk)
    Szóval igen, egy vicc, de ez nem készülék hiba, hanem azon nagy cégeké, akik beszűkülve gondolkodnak.

Új hozzászólás Aktív témák