- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
SharpSA #1578 üzenetére
Ez szerintem nem felel meg a valóságnak.
Ha már autó, akkor úgy hasonlítanám, hogy egy városi autót veszel versenyezni.
Működhet kompromisszumokkal, de tuningolni kell.
Ezt csináljuk mi rom fejlesztők.
Ez azt jelenti, hogy az eszköz teljesen alkalmas arra amire kitalálták mint andoidos miniPC.
Egy kis játék, egy kis netezés, levelezgetés, egy kis film nézés (BDRippekkel).
Pont ezeket kell figyelembe venni, egy ilyen eszköz vásárlásánál.
Ahogy interstate76 is elmondta már, én is sokszor figyelmeztetem erre a vásárlókat, akik ilyen eszközök iránt érdeklődnek.
Faggatózom mire szeretné használni, és aszerint elmondom a véleményemet.
Kevesen szeretnék arra használni amiket felsoroltam, többségében extra szolgáltatásokat akarnak igénybe venni rajtuk.
Engem zavar, hogy a készülékeket szarozzátok azért, mert ez meg az nem kompatibilis.
Nem, és nem, és nem.
A szoftver írójának kell szarozni, hogy írja meg úgy, hogy kompatibilis legyen.
Legyen aktív menü, megfelelő kép beállítási lehetőség felbontásra és elhelyezkedésre, megfelelő apikat használva.
Megértelek benneteket is, hiszen nagyon bosszantó, de ezért nem a készülék és a gyártó hibás, hanem inkább a google, és a szoftver írója, aki abban gondolkodik, hogy feldobják egy 4"-os vacak telefonra, jól megszedem magam, aztán jó ez így.
Én is használok ilyen applikációkat, rommerként a legjobb tudásom ellenére sem tudom megoldani, illetve nem akarom én megoldani, hogy egy sanoma féle mozi24 megfelelően fusson egy média lejátszón, és ne állva a képernyő közepén egy csíkba idétlenkedjen. (igen tudom, ez az ő fórumjuk, oldaluk így helyben is vagyunk)
Szóval igen, egy vicc, de ez nem készülék hiba, hanem azon nagy cégeké, akik beszűkülve gondolkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL T40 EMC Szerver
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest