Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
MK808b Plus flashelésben kérnék segítséget:
Hogyan kell?
Gyári ROM volt rajta, de nem rootolt. Szerettem volna ROOT-ot, ezért feltettem a KI Valkostur 20160202 romot. Könnyű volt, volt egy UPDATEAPP, oda betallóztam, az SD kártya gyökeréből, és már fel is ment.
Csakhogy ez nem látta a Wifi-t, be sem lehetett kapcsolni rajta.
Akkor legyen valami más. UPDATEAPP már nem volt a ROMon, de feltett egy TouchWizRecovery-t, amibe be tudtam lépni, és feltelepíteni az SD kártya gyökeréből a Finless ROM 1.1-t.
Na innentől már el sem indult, sehogy
Próbáltam SD kártyára másolni ROMokat, nyomni a Resetet. A kártyára másolt recovery be is jött, de semmit nem látott, csak az SD kártyát, a System, DATA, Cache partíciókat nem, és be se lehetett mountolni.
Próbáltam az USB_Burning_Tool-t is, XP, és Win7 alatt is.
XP alatt nem is látta a rádugott eszközt, Win7 esetén pedig a flashelés megszakadt a folyamat elején, és piros, kínai, hibaüzenetet kaptam.
Mit tegyek?
Nem vagyok benne biztos amúgy, hogy jól csináltam a dolgokat.
Nincs részletezve, hogy mennyire, meddig, mikor kell nyomni a Reset gombot.
Ha PC-n flashelek melyik kábelt kell először bedugni, és pontosan hova, mikor kell resetet nyomni?
Kell-e drivereket feltenni?
Nincs erről egy részletes, magyar leírás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Skype topic
- Politika
- Le Mans Ultimate
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest