- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt vízhűtés
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- OLED monitor topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sandorwat
csendes tag
válasz
KBjunior #2473 üzenetére
Én itt vadászom az embereket de nem találok senkit. Erre nektek keresni sem kell csak az öletekbe hullik. (Vagy az ölünkbe.)
Aki klánt keres az jöhet a wat-ba is csak hogy Magyar bajnokságben meglegyünk elegen. Akit érdekel www.watklan.uw.hu forumban jelentkezhet. Követelmény:füles, mikrofon, min 18 év.
Valami gebasz volt az előző hsz-nél és nem is arra reagáltam amit nyomtam bocsi.
-
varga911
senior tag
válasz
KBjunior #2299 üzenetére
Engem meg nem érdekel hogy hülyeség vagy nem, el akarom adni és kész. Május óta nem játszottam, mert 2.4 verziótól szép lassan visszabutították a játékot, kivesznek minden elemet ami skillt igényel, hogy minnél noob kompatibilis legyen. Pl. sprint-start, quickswap, stb. Már gugolni sem lehet normálisan, a 3.0-ról pedig acekilla azt nyilatkozta hogy ugrani sem lehet majd bármikor, csak a tereptárgyakon át. A nemzetközi scene meg már rég halott. Aki nem játszott 2.0 előtti időkben nem tudja milyen is volt igaziból az AA.
1.2 -től 2.8.1-ig játszottam.
-
Detox!
senior tag
válasz
KBjunior #2269 üzenetére
Köszönöm szépen, micsoda vendégszeretet
(jahh igen: grat az oldaladhoz
)
Nyomulgattam mostanában, és lassan de biztosan fejlődök (viszont az amúgy sem túl acélos 10es honorom 9re esett
), egy-egy kill már néha befigyel
. A kedvenc mapomnak nem tudom a nevét de ilyen sivatagos és vannak rajta, épületek meg romok is, na azon igazi "ott vagyok" érzésem van
Meg találtam egy magyar servert is, bár a nevét annak sem tudom.
Viszont kiröhögtek a többiek, mert ugye van egy olyan fícsör a serveren hogy xpercenként beírja hogy magyarul vagy angolul beszéljünk csak a chatbe, meg Jó játékot kíván.
Na én ezt a jó játékot mindig megköszöntem mire megosztották velem a többiek hogy egy programmal beszélek -
Krueger
csendes tag
válasz
KBjunior #2211 üzenetére
próbáltam már az sf watert ami naon jó pálya de nagyon nagy és nem tetszik ez miatt
egyszer játszottam az sf old town-on ami naon bejött de nincs szerver
és próbáltam már az sf Hospitalt de naon nem tetszik h ha hátulról indulsz akkor mire a tűzvonalba érnél már vége a körnek mert kijutott a vip v már lelőtték
de sokszor az a bajom leginkább h ezek a szerverek veszettül lagg-esek
nem tom h a netem miatt v ez severfüggő de kissé gázos...
mostanában sf pipe-Wolfclan serveren elég sok magyar összeszalad...
már annyit játszo a (THE)-sekkel h lassan tiszteletbeli taggá avathanának -
Krueger
csendes tag
válasz
KBjunior #2188 üzenetére
Köszi Mester!
amúgy ilyen számpörgéssel én is találkoztam!
qurva szar mert semmit nem látsz
se a csetet se a killeket se a reportot semmit!na olyankor lépek én is...
a frag-es dolog meg nekem is ismerős...meg az is amikor azt se tom honnan lőttek le
de ha vkit elvileg befraggelek és lelő azt a következő körben csúnyán meg szoktam etetni...
ha sikerül... -
Krueger
csendes tag
-
Krueger
csendes tag
válasz
KBjunior #2155 üzenetére
-FredKrueger- nicken lövetem szarrá magam esténként!
bár most új melóm van és nem sok időm volt...
1-2 klántársaddal már játszottam de inkább eH.-sokkal futok össze sürübben...
általában ugyanazokon a szervereken vagyok...tarolni akkor szoktam amikor átmgyek olyanra ahol nem szoktam játszani...
sztem túl könnyű levenni a stílusom és azért könnyebb új szervereken mert ott még nem ismernek...
vagy nem tom -
Krueger
csendes tag
válasz
KBjunior #2152 üzenetére
Te ''w@ze''-s vagy ugye?
láttam a honlapotokatzsír!
már hálistennek sikerült megoldani...
k.b. 2hete újraraktama windowst és a 6600 gt-s nwidiám telepítőjéhez van egy tűzfal amit véletlen felraktam
aztán nem szedtem le csak kikapcsoltam meg letiltottam...
aztán kaptam a tanácsot az a.a.hu-n h szedjem le torrentről
mivel warezezek általában ezért ne mvolt kliensem uh lekaptam a utorrentet és amikor felinstalláltam akkor kibökte h az nwidia firewall akadályozza a működését...
leinstaláltam,kitöröltem a könyvtárát és gond nélkül felment a patch...
ami sztem elég jó lett.fasza az új menü meg a offline pályabejárás
egyébként nem akartam várni a full verzióra mert a megjelenés másnapján a szervereknek csak 10%-át találtam meg mert mindet felfrissítették -
Rolcsi20
senior tag
válasz
KBjunior #2122 üzenetére
azon 1szer nyomtam, nem jött be
amúgy ez játékhiba, hogy ő olyan helyzetbe van, amiből kilát, te viszont csak 1mm-t látsz belőle, és képes lelőni, ezért én sose kezdek ilyen harcba
inkább idébb állok és várok hogy megunja a várakozást rám, elfordul vagy előrébb megy hogy többet lásson a terepből, na akkor szedem le
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
KBjunior #2120 üzenetére
abszolult monitor függő, előbb cseréltem le a gépem, aztán a monitorom, és a köztes állapotba is még meszire láttam...amióta nem látok messzire azóta csak monitor+egér+alátét lett cserélve....100% h monitor függő, mármint beállítás, ezen hiába nyomom fel a kontrasztot meg mindent maxra, régen az volt a megoldás, ezen felnyomom és semmivel se lesz jobb, sőt szarabb
...szal ilyen messzire nézős pályákon szopok rendesen
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
KBjunior #2019 üzenetére
hát FX5200al ne is csodálkozz
nem azt mondom hogy vegyél egy 50ezres vid kart, de igazán beújíthatsz egy jobbat 20k körül. Amúgy én már kezdem kicsinek találni a gépigényét, az új játékok már mind igénylik majd a DX10et meg egy 8800gts körüli kártya szintjét, jó lenne ha az AA is ilyesmi közelségekbe jutna...kezd már elavult lenni a grafikája
-
Möhe
addikt
válasz
KBjunior #1988 üzenetére
Akkor jólvan. De nekem pár napja megadta magát az army és a ts is. Semmit sem tudok tenni mert szerverre nemtudok kapcsolódni ( látom hol-merre-mennyi) csak kattogok mint a jógyerek, de még csak ERROR felirat sem bukkan fel.TS-re sem tudok mert azt irja hogy a szerver nincs kapcsolódva közben a többiek vígan játszanak meg beszélgetnek. Törlés majd ujratelepítés is volt mind2 gépen ,és sem kép, sem sang!
HELP!!!!!!
-
Ghostface
senior tag
válasz
KBjunior #1285 üzenetére
Nincs ez pályához kötve! Ahol éppen játszik valaki oda mennek a többiek is! Én a legtöbbet Urban Assault-on SF Dockside-on meg Pipeline-on játszok! Viszont közülünk még sokat játszunk Mount McKenna-n Bridge Crossingon meg SF Hospitalon is! Valószinűleg amikor velünk játszol akkor is ezek valamelyikén leszünk! Az meg hogy béna vagy senkit nem érdekel majd belejössz! Csak azért nem veszünk fel rögtön hogy megnézzük mennyire tudsz beilleszkedni nehogy később viták legyenek hogy valaki nem bírja a stílusod vagy te nem bírod valaki másét! De reméljük ilyen nem lesz!
-
róland
veterán
válasz
KBjunior #1276 üzenetére
Jól látod a helyzetet, csak akkor használhatsz SF fegyvereket, ha végigcsináltad az SF kiképzést is. Azzal a kúszó-mászós pályával csak nyugalom. Az AA.hun nagyon jó leírás van arról, hogy hogyan is kell megcsinálni. A lényeg, hogy végig kúsznod kell. Kúszásban is vannak sebességi fokozatok (vagyis, hogy mennyire gyorsan megy a harcosod), na meg nem fogja egy tiszt megnézni a legvégén a szerelésed és ejnye-bejnyézni, mert sáros lett.
A 20 perc alatt végig lehet érni szerintem elírás, mert ha kúszol, akkor csak az egyik szakasz 20 percig tart. Tehát szánj rá egy bő órát. (Nem időre megy a játék, hanem arra, hogy végigcsináld.) Ha valamelyik szakaszt teljesítetted, akkor - ha közben nem lépsz ki a küldetésből - már csak a hátralévő szakasz(oka)t kell teljesítened. Ha közben felfedeznek, akkor nem kell előlről kezdened. Állítsd egy jó közepes hangerőre a hangszóródat, hogy minden apró neszre figyelni tudj. Ha valami beszédet hallaszs, azonnal áálj meg és várj egész addig, míg azt nem hallod az egyik katonától, hogy ''NEJ'', csak ezután menj tovább. Általában 10-30 másodpercnyi keresés után megállapítják, hogy nincs is semmi szokatlan.
Lényeg a világító tornyokat a lehető legmesszebb kerüld el. -
Ghostface
senior tag
válasz
KBjunior #1269 üzenetére
A klán weboldala: http://starsclan.uw.hu/news.php
Szabályzatot ne keress mert még lusták voltunk megírni!
Röviddn ennyi:
Cheatet vagy bugokat tilos használni!
Tiszteld a társaid és a többi játékost! Ne rontsd a klán jóhírét azzal hogy mindenfelé mindenkivel összeveszel és anyázol!
Amúgy mi nem vagyunk egy nagyon profi klán! Leginkább olyan emberek játszanak nálunk akik már dolgoznak és ezért nem mindig van mindenkinek ideje játszani! Mi ezt csak egy játéknak fogjuk nem pedig valami élet-halál harcnak! Nincsenek olyan szabályok hogy ''x'' időt kötelező játszani naponta de ha játszol akkor légyszíves használd a TS-t! Ha akarsz játszhatsz velünk megnézheted mi hogy játszunk és ha úgy érezzük hogy közénk való vagy szívesen látunk köreinkben véglegesen is! -
róland
veterán
-
Ghostface
senior tag
válasz
KBjunior #1261 üzenetére
Csak amerikai katona lehetsz a játékban! Az amerikai hadsereg fejleszti a játékot azért hogy megszeretessék a hadsereget és minnél több embert toborozzanak és nem igazán tetszene nekik ha az emberek a terroristákkal játszanának!Ezért akármelyik oldalra állsz te magadat mindig a ''hős amerikai'' katona szerepében látod! Maximum a terrorista fegyvereit tudod felvenni!
-
Ghostface
senior tag
válasz
KBjunior #1262 üzenetére
Ok! Csak sajnos én a héten délután melózom meg suliba is vagyok úgyhogy leghamarabb péntek délelőtt vagy szombaton tudunk játszani! MSN-ed van?
Azon majd segítek beállítani a TS-t és jöhetsz közénk egy próba játékra! Ha jó csapatjátékos vagy és még jól is nyomod klántag leszel! -
Ghostface
senior tag
válasz
KBjunior #1239 üzenetére
Honort növelni úgy tudsz hogy:
1. Játssz honor szerveren
2. Csináld meg az objecteket a pályán
3. Lőjj le minnél több embert egy kör alatt
4. Ne Tk-z és ne sebezd meg a csapattársad mert ezért mínusz pont jár
És ami a legfontosabb maradj életben a kör végéig!!!
Még egy kis adalék:
Honor 10 = 5000 Experience
Honor 15 = 10,000 Experience (SF fegyverek választhatók)
Honor 20 = 15,000 Experience
Honor 25 = 27,500 Experience (Játszhatsz ELITE szervereken)
Honor 30 = 40,000 Experience
Honor 40 = 80,000 Experience
Honor 50 = 140,000 Experience (Játszhatsz DELTA szervereken)
Honor 60 = 230,000 Experience
Honor 70 = 360,000 Experience
Honor 80 = 590,000 Experience
Honor 88 = 934,000 Experience (Még csak félúton jársz a 100-as honorhoz vezető rögös úton)
Honor 90 = 1,020,000 Experience
Honor 100 = 1,850,000 Experience (Az utad vége!!! Innentől kezdve mindenki előre köszön Neked )
Hány pont kell a következo honor-szinthez?
Egy Honor-szintlépéshez a következo számú pont kell:
1-10: 500
11-20: 1,000
21-30: 2,500
31-40: 4,000
41-50: 6,000
51-60: 9,000
61-70: 13,000
71-80: 23,000
81-90: 43,000
91-99: 83,000
Jó honor gyüjtögetést! Ne add fel a játékot ha eleinte nincs sikerélményed! (Nekem 3 napba telt mire le tudtam lőni egy ellenfelet!)Ez nem egy eszetlen CS-s rohangálás, itt sokat számít a taktika! Ha tudsz szerezz mikrofont és töltsd le a Teamspeaket mert ha találkozol magyarokkal és jól játszol vagy normálisan viselkedsz velük valószínűleg felhívnak a Ts csatornájukra és ott sokkal többet tudnak segíteni!
Jah és azért dob le a szerver mert valószínüleg úgy van beállítva hogy csak nagyobb honorral lehessen bemenni! -
Ghostface
senior tag
válasz
KBjunior #1222 üzenetére
Ezeket a tesztmegoldásokat már egy jópárszor beírtam ide a fórumba csak vissza kellett volna olvasnod!
De a te kedvedért mégegyszer:
Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
Ezzel nem leszel 100%-os de tovább fog engedni! -
róland
veterán
válasz
KBjunior #1218 üzenetére
Hagyni kell leesni, és az utolsó pillanatban a földetérés előtt megnyomni az 'E' betűt.
De ez a könnyebb ugrás, a Live jump sokkal nehezebb, mert az ernyőt irányítani is kell, hogy egy körbe essél bele. Nekem vagy 30. nekifutásra (ugrásra) sikerült a körbe pottyannom. Aztán már bármikor meg tudtam ugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest