- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
jupijupiju
csendes tag
Nekem ''T-Bred B'' kellene, mert az A-knak valami hoproblemajuk volt. Jo lenne minel kisebb orajelu, mert nekem a mag a lenyeg, nem az hogy hogyan birja a porgetest. Mennyibe kerulhet egy ilyen Athlon XP (T-Bred-B) 1700+, 1800+ ? Ezek mar zaroltak, igaz? De biztos vannak ugyeskezu szervizesek, akik oldani tudjak a zart. Ismertek ilyen ugyes embereket? En is olvastam hogyan kell, de en nem probalkozom vele, mert olyan apronak tuntek nekem ezek a dolgok, amelyeket at kellene hidalni.
-
jupijupiju
csendes tag
Kedves szakértők!
Nem tudnatok olyan athlon xp procit ajanlani ehhez a 2000+ -hoz kozel, amely gyarilag szorzozarmentes? En halk gepet akarok kesziteni, ezert en lefele vinnem a MHz-eket.
Az alaplapom FSB-je: 200/266/333/400
Athlon/AthlonXP/Barton
Nagyon szepen koszonom az otleteket elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest