Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Engadget:
"The Radeon VII will be available on February 7th for $699, and as a bonus you'll get Devil May Cry 5, Resident Evil 2, and The Division 2 in the box."
Jatekokkal?
-
Kicsimix
őstag
Értem nem is ez volt a cél. A Doom vulcan topikjában volt róla szó, hogy ROP limites a játék.Így felesleges összemérni Doomban a ogl alatt a csonka 480-at. De szerencsére lényegtelen az egész mert az új API áthidalja az egész dolgot akkor is ha az opengl-nek nem elég a hw. Nem véletlen, hogy a khronos is továbblépett vulcanra. Ilyen értelemben írtam, fele annyi ROP-al is meg lehet oldani ráadásul hatékonyabban. Meg, hogy szerintem még van tartalék a kártyában mert van amit még most sem láttunk. _O_
-
Kicsimix
őstag
válasz
üzenetére
Több tranzisztor.. Most ezt úgy mondtad mintha abból meg 2x több lenne benne 970-hez képest. (5.2 970 vs 5.7 480). Közben pedig a ROP-ok felezve vannak amit az opengl meghálál a maga egyszerűségével. (Amit amúgy már alig használnak.) Azért bízom benne 2016-ban már el is felejtik. Hjaa.Szerintem hatékonyabb és "szerintem" ez még mindig nem a vége amit a Doom mutat. Mondjuk én azok közé tartoztam végig akik hittek a lowlvl létjogosultságában míg mások bullshitezték közben a bullshites kommentek váltak most bullshitté : ))) Ehhez kell még egy kis idő mire kiderül mire is elég még. De legalább egy Time Spy ami rendesen tesztel. Peace
-
Kicsimix
őstag
válasz
schawo
üzenetére
Őőőő hát szakmai fórumról lévén szó a megfogalmazásod kicsit csúsztatás.
"Itt is azt látjuk, hogy Vulkan alatt a 480 végre hozza azt az átlagot, amit egyébként DX11 alatt is szokott (480 +70% = 1080) [link], csak az OGL volt kiemelkedően szörnyű AMD-n."
Nem ezt látjuk hogy végre..
Itt azt látjuk, hogy a 480 hatékonyabb a hardverével mint sok egyéb ha rendesen van használva

-
Kicsimix
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Hát hjamm.. Kicsit necces azért egy tesztprogramra is rányomni..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- E-book olvasók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest