Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz MiklosSaS #30261 üzenetére
Mit nem értesz? Alig fél éve még nem is volt Ryzen, de mostanra már mindnekinek az van (janem) és le se pössented akinek nem legalább 6 magos procija van. Főleg átmész az utca túloldalára ha valakinek i5 van. Ez alattiakra már kikérted a kilövési engedélyt.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Nem tudom hova tenni amikor valaki a kapható majdnem legdrágább procira mondja, hogy nem kompromisszumokkal jó csak játékos gépbe? (nyilván van szerverekbe szánt proci is 400é) És szerintem aki ilyet állít az hazudik. Ha már ilyen szélsőségesen kell kinyilatkoztatni. És nekem is szúrja a szemem amikor valaki ilyeneket állít, hogy játékos gépbe kötelező a dinnye meg a haccázsillió gigára húzás mert az alatt nincs kihajtva. Ez hülyeség. (vagy hazugság?)
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
válasz cskamacska #33697 üzenetére
Bőven bement 80 alá is az ára a 6 gigás 1060-nak.
470 tényleg jó volt, de megnézel pár 470 tesztet a kijövetelkor vagy 20%-al volt lassabb mint a 1060. Szóval annyival volt ócsóbb mint amennyivel drágább.
A 480 meg már csak alig volt olcsóbb, cserébe lényegesen többet evett. És igen, számít a fogyasztás.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
válasz huskydog17 #35367 üzenetére
Van benne 980Ti és bőven nincs a vega előtt.
Nem én hasonlítom teljesen máshoz.
Tényleg nem hit kérdése...
980Ti eredménye szinte ugyan az, de az AMD vga értékek alacsonyak. Főleg a vega.Valamiért 2004-re emlékeztem motor szempontjából, csodálkoztam is, de a 2014 már más
De azt biztos mondja, hogy kupac szar az optimalizáltsága.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz imi123 #36940 üzenetére
Siralmas ami itt megy. Jó párszor elhangzott, hogy miért drága. De folyton csak az megy, hogy de akkor is. Miért nem a 1080 RTX tudásához méri az 2080 tudását? Mintha azt nézné, hogy egy repülő milyen sokat fogyaszt ha nem száll fel, csak az úton halad. WTF? Nem arra való. Ha nem tetszik, hogy drága és nem használja ki a tudását, akkor meg a f***nak veszi? Ha meg sem veszi akkor megint mi a f***t sír itt?
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
válasz t72killer #36995 üzenetére
Most azt az alapvető dolgot ugye nem kell elmondani, hogy nyilván soha nem fogják egy bizonyos ár alatt adni, mert nem éri meg nekik? Akkor hova csökkentsék az árat? De nyugodtan suhanj be a kiserekbe oszt verd az asztalt, hogy te akkor is X bitkojinért akarod megvenni azt a VGA-t. Nem tudok mást javasoltni.
(#36997) t72killer: Most tényleg ilyen dolgokba kötsz bele? Most születtél? Most tééényleg?
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Az, hogy egy játék kihasználja a rendelkezésre álló memót nem egyenlő azzal, hogy kell is neki. És ha kevesebb van az gond lenne. szóval ez pont semmit nem jelent. Azzal megint nem tudok mit kezdeni, hogy egy felhasználó mondja, hogy szerinte a baj a 4G miatt van. Ez pont annyi mint ahogy te mondod. Szerinted. ÉÉÉS? Tesztek nem ezt mutatják akkor mégis kinek kellene hinni?
Van ahol számít, ezt nem kétlem, 1060 3G és 6G között sajna van más különbség is mint csak a memó és egyes játékoknál igencsak látszik. Az is hogy elfogy a 3G, mert igencsak lecsökken a min fps. De arra, hogy valaki azt mondja én úgy érzem az kevés az amolyan kit érdekel kategória. -
Ribi
nagyúr
Digitálos tesztben is nézik a 2060-at, hogy ultra texturákkal bizony durván beesik az fps BFV-ben. Viszont ők is felhozzák, hogy az ultra textura az nem 1080p-re van kitalálva. Nyilván be lehetne rakni TIF-ben is a texturákat és mondhatnánk, hogy lám lám 50giga memória alatt nincs élet. De ha egyszer nem erre tervezték az egészet akkor mit tegyen az ember? Persze lehet úgy is tolni, hogy csakazértis mindent max texturával akarok nyomni és majd nyomom a szkrínsotot 2 centiről, hogy nézd mennyivel rondább. De most tényleg? Na mindegy, értem az álláspontod, csak nem értek vele egyet. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Petykemano #40687 üzenetére
3 éven át 5$ az kb 60k, a vga is kb ennyibe kerül. És akkor nem kell Cifu által írt dolgokkal foglalkoznod. Illetve amikor a legtöbb embernek még a szerver lag is sok, akkor milyen játékélményre lehet számítani magánál a játéknál? Volt pár demo és a "nem tökéletes minden" esetén játszhatatlan volt az egész.
-
Ribi
nagyúr
válasz TeeBee73 #40882 üzenetére
Amíg nem stopperrel méred, addig nem fogod tudni megállapítani, mert általában nincs akkora difi. Linus is tesztelt ilyet és ott is vicces dolgot köttek ki, mert sokkal többet számított az, hogy melyik géphez engedtél a tesztelőt először és melyikhez utoljára.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
Eredetileg nem stopperes mérést említett, hanem érzésre. Úgy pedig nem fogja észrevenni. Ebben az esetben "nincs szó tudományról".
Kötözködés vissza: 2 perces töltés esetén 1-2 mp-et nem veszel észre, csak stopperrel.
Na szerintem kár ezen rugózni, mindenki tujja ki mire gondol[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Petykemano #45523 üzenetére
Árak igen régiek, szóval táblázat hülyeség ahogy van.
-
Ribi
nagyúr
válasz Petykemano #45525 üzenetére
Jaja, csak a tiéd néztem és mivel olvasni se tudok így csak a képet kommentáltam.
Visszanézve már érthető -
Ribi
nagyúr
Ha kicsi a kereslet azért, ha nagy, akkor azért emelnek árat. Mi ezen a fura.
Amúgy valamilyen szinten érthető, hogy eddig egymást taposva csiphiány csiphiány, befoglalnak mindent is, aztán meg "egyik napról a másikra" aszondják, ja mégse kell. Remélhetőleg azoknak emelnek akik ezt nyomják. Csicskáztassanak mást. -
Ribi
nagyúr
válasz KaszkóPalkó #46541 üzenetére
Ram nem is lett limitálva, EXPO nem konfigurálja a SOC feszt. Szóval ez technikailag igaz. Csak hát az alaplap gyártók gondolom memó gyártókkal megbeszélve szénné feszelték a procit, aminek meg lett a nem várt következménye.
-
Ribi
nagyúr
Milyen beállításon, mert itt teljesen mást mértek.
Nem kell mindig megkeresni valami fos tesztet ahol teljesen fals eredmények vannak és azt mutogatni...[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz gainwardgs #47457 üzenetére
Ami eredmény még mindig teljesen más mint a fentebb linkelt izé. Szóval?
-
Ribi
nagyúr
válasz Alogonomus #48033 üzenetére
Nem kötözködésként, de legalább hasonló paraméterekkel rendelkező laptopot kellene összehasonlítani, mert így almát körtével (intel-amd-n kívül persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest