- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Bratilla95 #27101 üzenetére
Ha nem is fáj de ennek ilyen végeredménnyel pont úgy lett volna értelme mint a Bioshock-nál, akiknek megvan a régi azok megkapják ingyen, bőven megérte így, de ez a játék még féláron se érné meg, nekem megvan a régi de csak azért szereztem be mert az új miatt garantált volt, hogy leveszik, pedig az bőven jól néz ki.
-
Puma K
nagyúr
válasz
1. 50 dollár egy remastered játékért
2. A remastered játék amit most adtak ki 2017-ben konzolokra is látványosan csúnyább a korábbi csak PC-re kiadott 2011-gyes verzióhoz képest.Nézd végig a videót: [link]
"A textúrák jól láthatóan alapos butításon estek át, ezt végtelenül undorító, extrém mértékű bloom-mal próbálták meg "kompenzálni", amitől csak még rosszabb lett az egész." [link]
Mindemellett a látótávot is "ködösítéssel" csökkentették így részletszegényebb az egész úgy ahogy van.
Az új verzió a régihez képest egy igencsak gagyi kiadás lett.
-
TTomax
félisten
válasz
Leirtam,még egyszer nem fogom,ha nem érted arról nem tehetek...
-
törölt tag
válasz
Bratilla95 #17953 üzenetére
Én sokkal földhözragadtabban élem ezt meg. Amikor 290X em volt, ami terheletlen állapotban úgy recsegett a házimozira kötve , mint egy ótvar Sokol rádió befőttes gumival rögzített lapos elem csere előtt. BF4-ben lagolt, mint az állat.Továbbá cseppet forrófejű volt. Ennek hatására egy szép napos júniusi kora délutánon odahúztam a sz.gépházat a teraszajtóhoz, ahol röpke negyed óra alatt meg is főzte magát csórikám. Boldogan gariztattam le ( tudom nem szép dolog volt, azóta is restelkedem miatta és meg is gyóntam
) és cseréltem le a zöld oldalra, amit azóta is megelégedéssel használok.
-
mlinus
őstag
válasz
Bratilla95 #17704 üzenetére
ez a 80% milyen statisztika?
csak nem frissen a popsiból lett előhúzva?
-
he7edik.
addikt
válasz
Bratilla95 #17704 üzenetére
Ember. Nézd már meg az általad összehasonlított kártyák megjelenési dátumát, specifikációit, fogyasztását, tuningolhatóságát. Mindjárt rájössz hogy az AMD csak sokkal drágább hardver összetevökkel, sokkal magasabb sávszélel képes a zöld kártyák teljesítményét hogy azt is jóval késöbb. A higfosh AMD supportról nem is beszélve. Ezért is tart ott az ájemdé gazdaságilag ahol...
-
do3om
addikt
válasz
Bratilla95 #17337 üzenetére
A fanatikusabb felhasználók akik nem sajnálják a pénzt az NV oldalán lényegesen több termékből tudnak válogatni.Több gyártója van akik mind próbálják túlextrázni a másikat.
-
törölt tag
válasz
Bratilla95 #17288 üzenetére
És ? Több ALU ott van most már a DX11 sem akadály, behozhatják a különbséget HW-ben. Az AMD-nek meg sávszélben +60% ami állítólag nagyon fontos a DX12-höz...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Bratilla95 #16132 üzenetére
Nvidia driver crashre sokszor jó megoldás ha a gyártói OC-t kikapcsoljuk a control center / help / debug mode bekapcsolásával, nekem is a 970-et túlhúzta a gigabyte és fagyogatott amíg nem raktam ezzel az nvidia által ajánlott értékekre.
-
válasz
Bratilla95 #15455 üzenetére
Te magad is leírtad - előbb volt a GCN, utána a DX12. Azaz nem lehetett a uarch az API-hoz tervezve, csak fordítva.
-
válasz
Bratilla95 #15451 üzenetére
Egyik most piacon lévő kártya sem lett DX12-re tervezve. Az egy másik kérdés, hogy a DX12 az egyik mai piacon lévő architektúrához lett tervezve
-
Gyula84
veterán
válasz
Bratilla95 #15451 üzenetére
hát nem tudom a dobozán ott a dx12 felírat
-
cyberkind
félisten
válasz
Bratilla95 #15278 üzenetére
Igen, és ezért van NV-m mert én nem DX12-ben akartam játszani meg a jövőben ami egyszer eljön, ha majd ez a kártya kevés lesz és elterjednek a dolgok cserélek, addig a Maxwell egy DX11-re tökéletesen kihegyezett széria, tudtam mit veszek, tudtam mivel járhat ha beindul a mókuskerék de nem indult még most se, ez a pár fecske meg nem érv hogy cseréljek az újra, a TR is sokkal jobban megy a 970-en DX12-ben pedig nem ezt vártam.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bratilla95 #15276 üzenetére
Igen, és én szerinted csak azzal a pár játékkal akarok játszani és DX12-ben amik talán idén jönnek?
Nem, én most akarok játszani és élvezni a dolgokat, ezt nem érti meg az Amd soha. -
cyberkind
félisten
válasz
Bratilla95 #15274 üzenetére
Én se írnám le ha nem a megváltás jövendölés mennek évek óta, így nem várok semmit onnan sajnos.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bratilla95 #15271 üzenetére
De ilyen nem lesz sajnos, pedig annak a kártyának lenne nagyon értelme de több mint 1000Font csak egy kártyáért már vicc.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bratilla95 #14730 üzenetére
Nagyon egyszerű. A motor, amit alatta használnak majdnem egy évtizedes. De ott van még példának a The Talos Principle Vulkan kódja. Be lehet építeni egy explicit API-t, csak ha nem fejleszted hozzá a motort, akkor nem lesz gyors. A különbség az, hogy a The Talos Principle esetében a fejlesztők elmondták, hogy ez nekik most inkább egy teszt, amit csak kiraktak, hogy más is megnézhesse. Rajtuk nincs is az a nyomás, hogy ki kell javítani, mert sosem úgy beszéltek róla, hogy ettől eladást várnak. A Microsofton rajta van a nyomás, és ezért dolgoznak a patchen.
-
rocket
nagyúr
válasz
Felesleges abban remenykedni, hogy a Forza 6
PrologueApex sokkal jobb minosegben erkezik. -
imi123
őstag
válasz
Én egyszerűen nem értem hogy egy ekkora cég hogy csinálhat ekkora baklövéseket.
Lehet hogy azt hiszik megengedhetik maguknak.
Ezt 1-2 cég virtuális sírkövére fel lehetett volna írni"Azt hittük mi irányítunk" -
rocket
nagyúr
válasz
Bratilla95 #14726 üzenetére
GOW es Forza egy promocios termek, semmi profitot nem kell termeljen, csak arra hivatott, hogy promotlja a DX12, es a X1->PC kozti egyszerubb portolhatosagot.
Amit mutat a GOW az annyit arul el, hogy 1+evre vagyunk a valodi DX12 jatekoktol, tobbi low-level API meg megmesszebb van. -
törölt tag
válasz
Bratilla95 #14270 üzenetére
A Bétában kevés volt a tartalom Ha most tényleg a FANkodást ki is kapcsoljuk az Nvidia most olyannal Promozik aminek nem volt tul eros a visszhangja
De ez természetesen csak a Demora vonatkozik ha tényleg csak New Yorkban fog játszodni és csak azon a térképen ami a demoba volt az 5-6 szor nagyobb bejárhato világ csak szerintem kevés lesz
Vannak már kint teljes képességfákat bemutato videok ha tényleg csak ekkora a térkép akkor csak az mentheti meg a játékot hogy jo képességek lesznek benne és a játékosok sokat fognak egymással szemétkedni benne
RUSTot mai napig ez élteti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest