Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nekem ez nagyon tetszett, néhány helyen " ...sokszor beszoptam már, sokáig védtem, hittem benne, olvastam párthű kiskatonaként szorgosan a fórumot, tech cikkeket stb... a sokszoros csalódás beleég az emberbe. Újra egységsugarú "hülye" leszek, aki beteszi a gépbe a motyót és játszik." már már Arthur Miller : Az ügynök halála mélységű, jót nevettem rajta, ( jó értelemben ) .
Teljesen igazad van, csak jót tesz, hogy felébredtél végre a szugerációs transzállapotból. 
-
törölt tag
Ezeknél ( vagy bármelyik profitorientált multinál ) a termékeikkel kapcsolatban vásárlói etikáról, filozófiáról elmélkedni....Ha az éves bevétele bármelyiknek 1 USD vel több lehetne, szemvillanás alatt eladnák még a csontvázadat is, a gyereked retináját és a muterod mellékveséjét is kioperálnák/piacra dobnák.
Egy dolog számít, hogy a vasdarabok mit tudnak, a többi rizsa a négyzeten. 
-
törölt tag
Hol és hogyan is kell kérnem pontosan a 30 dodót?

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hát naná, hogy kedveskednek és negédesek a sok ******** kritika nélküli vérfan támogatónak, azt mégsem mondhatják, hogy "nézzétek fiúkák, ezt a nyeles aszpirint nagyon sikerült letüdöznetek"
( sajnos én is köztük vagyok, de persze minden szép és jó, azért is nem írok a SC topokba többé, mert sajnos számomra vállalhatatlan közösség jött ott össze ) 
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Arra még emlékszel amikor amd procit/vga-t hajtottunk és görcsösen kapaszkodtunk az általunk elképzelt ideálba,sőt olyan szájkaratét rendeztünk,hogy még pihizni is lettül küldve?
Természetesen emlékszem rá.
Olyan ez, mint a genetikai törzsfejlődés, egy idő után tovább kell lépni ,mert különben kihalsz és a T-Rex mellett fognak mutogatni az őslénytani múzeumban. 
-
törölt tag
válasz
Bratilla95
üzenetére
Én sokkal földhözragadtabban élem ezt meg. Amikor 290X em volt, ami terheletlen állapotban úgy recsegett a házimozira kötve , mint egy ótvar Sokol rádió befőttes gumival rögzített lapos elem csere előtt. BF4-ben lagolt, mint az állat.Továbbá cseppet forrófejű volt. Ennek hatására egy szép napos júniusi kora délutánon odahúztam a sz.gépházat a teraszajtóhoz, ahol röpke negyed óra alatt meg is főzte magát csórikám. Boldogan gariztattam le ( tudom nem szép dolog volt, azóta is restelkedem miatta és meg is gyóntam
) és cseréltem le a zöld oldalra, amit azóta is megelégedéssel használok. 
-
törölt tag
Azért valami szar mindenképpen lehet a palacsintában.Ez az Evga Amazonon tegnap még 2-4 hetes elérhetőséggel bírt, ma már 1-2 hónapot írnak rá.
[link].Customok pedig még a fasorban sincsenek. 'Asszem hosszú IGP-s korszak elé nézek, épp most lett vevő a 970-emre. 
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nincs bennem kereskedői véna, valószínűleg éhen halnék, ha ilyenekkel kellene foglalkoznom.

Német fórumon most olvasom, hogy lehet csak hó végén ( jun ) lesznek custom Evga kártyák, mert krónikus chip hiány van.
Remélem csak ez csak a szokásos rémhír a türelmetlen potenciális vásárlók részéről 
-
törölt tag
Itt sokan nem nagyon látnak az 1080/1070 szint alatt, pedig valószínűleg a piac 5-10%-át sem fedi le.
Német nyelvterületen, ahogy nézem minden 1080/1070-et felvásárolnának ( ha lenne készleten ) Hidd el annyira nem foglalkoztatja az ittenieket, hogy 350 vagy 700€-ért veszik a vasakat.Jellemzően pld. nálunk Ausztriában használt piaca sincs igazán a kártyáknak, mert nem foglalkoznak vele az emberek, bemennek a boltba és megveszik/ megrendelik és annyi.Feltettem ph. ra és kint is kártyát apróra.Tized annyian nézik Ausztriában, mint otthon.Hosszú évek tapasztalata, hogy kb. leszarják a használt cuccokat, akármilyen jó árban is van

-
törölt tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Messze van a 3000€- tól az általad említett országokban az " átlag normális kereset".Kb felezd el és sokkal közelebb jársz az igazsághoz.
3000€ ( nettó ) ez egy diplomás, kvalifikált állás jövedelme. -
törölt tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Teljesen jó a customra a 700€ alatti ár, 1070-et meg szerintem nem érdemes venni, azért a gagyi 165€ árelőnyért.
Csak már lenne az Evga shopban, vagy Amazonon elérhető a cucc. -
törölt tag
Én például nem emlékszem olyanra, hogy mondjuk gbors kritikus kijelentéséből flém alakult volna ki.
Fogalmaz ő sokszor keményen,egyáltalán nem lépi túl az itteni kritikák többsége azt a korrektségi szintet,amit képvisel.Csak hát a tekintélyelvűség ugyebár,egy topik gazda/ szakértőnek adott válaszaitokban nagyságrendileg több a nyili-nyali smiley, mint egy sima fórumtagnak.Szóval ez nem a legjobb példa volt

-
törölt tag
Végül is nem lett olyan rossz kártya,én még erre se számítottam.Egyedül az elnevezés baklövés,sokkal reálisabb/találóbb lett volna teszem azt a ' fairy tale elnevezés.

-
törölt tag
Egy kétkeresős családban nagyon jól mondják,1-2 hét az,közel sem kell egy hónapig takarékoskodni rá.Jah és híd alatt se kell lakni hozzá és még az éhhalál se fenyeget közben.
Mondjuk ennél a VGA generációnál ez a " veszély nem fenyegeti tömegesen az AMD-t, az borítékolható előre. 
-
törölt tag
Nekem 4K "55 ös TV-m van,álmomban sem gondoltam volna,hogy nem lesz HDMI 2.0 a kártyákon. Nálam emiatt egyből megy a levesbe az egész széria,pedig,akár még sanszos is lehetett volna a vétel.
-
törölt tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Legyek kemény?'Asszem ez esetben asszonypajtás lenne az és egy hosszúkás,természetes anyagból készült,tészta térfogatnövelésre szolgáló eszközzel,nagyon keményen pofán nyomna,csak úgy visszakézből.
Elvileg amúgy megvan a dugilé egy új kártyára,de nem is tudom..valahogy kurv@ra sokallom ezeket az árakat ( még ,ha ciktóber hatodikán lejjebb mennek is )
Jelenik meg valami játék a közeljövőben ,amihez kelleni fog egy ilyen vga? Semmi nem jut eszembe,ami engem érdekelne.Lehet várok a köv. gen.re.Nem tudom,még vergődök egy ideig. 
-
törölt tag
Evga küldött emailt,hogy elérhető(ek ) a 980TI(k) [link].De vigyázat! Háztartásonként csak 3 db rendelhető belőle!

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Csodálod? Meg van woodoozva a tömeg,ez a furcsa nyelvű zene [link] megy a sorban állóknak, akik csak szinte öntudatlanul ácsorognak ott,tág pupillákkal,hipnotikus transzban.
Ez azért már a zöldektől is kicsit sok.El is határoztam,hogy Furyt veszek..engem nem vezetnek meg többet, az 7 szentség!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Teljesen igazad van, csak jót tesz, hogy felébredtél végre a szugerációs transzállapotból. 

( sajnos én is köztük vagyok, de persze minden szép és jó, azért is nem írok a SC topokba többé, mert sajnos számomra vállalhatatlan közösség jött ott össze )
) és cseréltem le a zöld oldalra, amit azóta is megelégedéssel használok.
Remélem csak ez csak a szokásos rémhír a türelmetlen potenciális vásárlók részéről