Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Októberben jönnek a Vegák. Azok fognak versenyezni a felsőházban. Időben el van tolva az 1070/1080 -hoz képest ez igaz, de a jelek szerint elég szépen fogynak a 480 karik, még be is jöhet az AMD stratégiája, vagyis hogy addig jól feltöltik az alsó-középkategóriát, ahol a legtöbb eladást lehet realizálni, aztán ősszel robbantanak a felsőházban. Vagy nem.
Majd meglátjuk.
-
törölt tag
Én megvárom most már, hogy mit tud és mennyiért az 1060, ráadásul ilyen áron még úgysem érdemes a 480-at venni, szóval van idő. Sokszor olvasom a driver gondot, én csak az r7 260x-ről és r9 270-ről tudok nyilatkozni, mert ezek vannak a családban, de soha nem tapasztaltunk különösebb problémát. A friss játékokhoz is mindig elég gyorsan érkezik javítás, különösen ha komolyabb probléma van vele, szóval ilyen szempontból szerintem nincs gond. A két kártyás móka persze más kérdés, eddig sem volt túl jó befektetés, szerintem ezután sem lesz, nem tud mást csinálni az ember, mint minél több infót gyűjteni, mielőtt vásárol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Delta Force (2024)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest