- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Mamuska
üzenetére
Persze, ezt tudom, hogy azon az AOC-on erősen szór a panel.

Azt akartam csak mutatni, hogy bár szerintem is szuper monitor ez a 27"-os Acer Nitro (nem véletlen tervezgetem a beszerzését saját célra
) nem olcsó játékszer, sehonnan sem nézve. Főleg mondjuk egy LG UW-FHD-hoz képest, amihez a VGA is lényegesen olcsóbb lehet és maga a monitor is kihozható fele pénzből, és tudtommal ott panel gondok sincsenek. -
törölt tag
válasz
Mamuska
üzenetére
Ennél már belehet kapcsolni az Overdrive-ot, Freesync mellett vagy ugyanolyan bugos (?) mint a másik két 144 Hz-es IPS monitoruk ? Azoknál Freesync ON lassabb a panel mint Freesync OFF, mert az OD kiszürkül és nem lehet állítani.
(#37567) rupszi: Sarkított példákat mindkettőre fellehet hozni...
-
HSM
félisten
válasz
Mamuska
üzenetére
Igen, magam is tervezem majd éppen egy olyan beszerzését.

Ugyanakkor azt is látom, hogy lényegesen drágább, mint egy egyszerűbb monitor. Pl. az Aoc 70K-ért ad 31,5"-os 48-75Hz range-es IPS-t, AOC Q3279VWFD8. Vagy van a Dell P2418D, ami bő 70K-ért ad szintén WQHD IPS-t, igaz, csak 24", vagy itt vannak az LG 29"-os UW-FHD monitorai, 40-75Hz között, szintén jócskán olcsóbban, ha jól emlékszem 60-90K közötti ársávban, modellfüggően.
Szóval, akármilyen "olcsónak" tűnik a korábbi 144Hz árakhoz képest, szvsz nagyon nem az 135K egy 27" WQHD monitorért.És mivel WQHD, az VGA sem lesz éppen olcsó alá, ami praktikusan 100+ FPS-el meg tudja hajtani, ha már ki is szeretnénk használni, hogy több, mint 75Hz-et tud a megjelenítő....
Szóval, azért ez összességében még messze van a költséghatékony megoldástól.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) nem olcsó játékszer, sehonnan sem nézve. Főleg mondjuk egy LG UW-FHD-hoz képest, amihez a VGA is lényegesen olcsóbb lehet és maga a monitor is kihozható fele pénzből, és tudtommal ott panel gondok sincsenek.
Szerintem az nV is kiad majd hamarosan egy erre optimalizált drivert és farag a hátrányból.