- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
csaladtag 7770OCjat amit olyan 90 euroert vett atszamolva kb negy eve cserelni tervezzuk egy ideje (bar o nem tud rola).
namost jelenleg ott tartunk, hogy raktarsopros akcioban van ujonnan 960 MSI LE 2GB 150 euro korul, es kb ez a legolcsobb kartya aminek ugy tunik ertelme is van valtasi szempontbol.
igazabol az is lehetne, hogy amikor cserelek en akkor megkapja az egyik hawaiit, de annak meg nem orulne, ha kozolnem, hogy akkor itt van par meter cso, meg a radiatorok, meg a pumpa is hozza, ja a Fradtal Definet meg le kell bontani felig es szigoruan innentol harom havonta rendesen ki kell takaritani.
lezso6: ja, R600nal jott be a ringbus.
-
Televan74
nagyúr
Én full hd -re vettem a GTX1070 -et,nálam is elégé overkill.Nem bántam meg,de meg van az ára jelenleg és a konkurencia hiánya miatt meg is lesz egy darabig.
Pedig sokan tudják rólam hogy AMD -s vagyok inkább,de ha a Vega nem hozza a teljesítmény jó áron akkor marad a GTX1070 tényleg egy darabig.Vissza nem megyek már az RX480 felé,öntökön szúrás lenne részemről.
(#19998) killer095 Mert a szívem mélyén mindig is AMD -s leszek.Csak fönt a vezérlő központba vannak néha ilyen kilengések.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest