Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz TTomax #8909 üzenetére

Ameddig megkapom a termeket amit szeretnek addig engem mint vasarlot erosen hidegen hagy a gyarto piaci reszesedese (nincs reszvenyem hogy kulonosen aggodjak emiatt). Bemegyek a boltba es kijovok a termekkel (online shopban kihozzak...) Az hogy melyik gyarto mivel eri el a piaci reszesedeset addig nem erdekel amig nekem ebbol nincs hatranyom. Hatrany lehet az indokolatlanul magas ar, mint ahogy olyan technologiak amik feleslegesen tulzott tobbletterhelessel jelentosen csokkentik a jatekelmenyet (FPS) megha emelle kicsit szebb par effekt (CCC-ben allithato, tehat nekem szebb marad de nem lenyegesen lassabb), vagy esetleg olyan technologiak eroltetese amik jelentosen megnovelik a kapcsolod termekek arat.

Nem vagyok a penzem ellensege, ez igaz, mindezek mellett az 530£-ba kerulo kivallo Palit 980Ti-met holnap szepen becsomagolom es visszakuldom a boltnak. Remek tapasztalat volt szamomra, kivallo termek, mindezek mellett az hogy lassab-e vagy sem az nezopont kerdese, nekem par FPS kulonbseg (2-5) nem relevans, 60 felett mindegy, ellenben ad par olyan kepesseget ami a Ti-ben nincs nekem viszont nagyon kell (erdekes modon nem keresem a hibakat a termekben, hanem tovabblepek)

Nem vettem se freesync se g-sync-es monitort, 60hz, 60fps, v-sync a szemelyes preferenciam, jo betekintesi szogek, eles kep... Ez nekem nem eleg, en ettol rosszul vagyok :(

szerk Linket javitottam.

Kinek a pap, kinek a paplan.

Új hozzászólás Aktív témák