Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Ameddig megkapom a termeket amit szeretnek addig engem mint vasarlot erosen hidegen hagy a gyarto piaci reszesedese (nincs reszvenyem hogy kulonosen aggodjak emiatt). Bemegyek a boltba es kijovok a termekkel (online shopban kihozzak...) Az hogy melyik gyarto mivel eri el a piaci reszesedeset addig nem erdekel amig nekem ebbol nincs hatranyom. Hatrany lehet az indokolatlanul magas ar, mint ahogy olyan technologiak amik feleslegesen tulzott tobbletterhelessel jelentosen csokkentik a jatekelmenyet (FPS) megha emelle kicsit szebb par effekt (CCC-ben allithato, tehat nekem szebb marad de nem lenyegesen lassabb), vagy esetleg olyan technologiak eroltetese amik jelentosen megnovelik a kapcsolod termekek arat.
Nem vagyok a penzem ellensege, ez igaz, mindezek mellett az 530£-ba kerulo kivallo Palit 980Ti-met holnap szepen becsomagolom es visszakuldom a boltnak. Remek tapasztalat volt szamomra, kivallo termek, mindezek mellett az hogy lassab-e vagy sem az nezopont kerdese, nekem par FPS kulonbseg (2-5) nem relevans, 60 felett mindegy, ellenben ad par olyan kepesseget ami a Ti-ben nincs nekem viszont nagyon kell (erdekes modon nem keresem a hibakat a termekben, hanem tovabblepek)
Nem vettem se freesync se g-sync-es monitort, 60hz, 60fps, v-sync a szemelyes preferenciam, jo betekintesi szogek, eles kep... Ez nekem nem eleg, en ettol rosszul vagyok
szerk Linket javitottam.
Kinek a pap, kinek a paplan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged