Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem hiszem, hogy ez már drámaian befolyásolná a dolgokat - a tesztben az egyik eleve olyan volt.
Nekem az a bajom, hogy lassan két éve lett bejelentve a G-Sync, és a választék továbbra is tendál a nullához. A FreeSync-ről pedig az a propaganda ment, hogy a nagy monitorgyártók mögötte állnak, és eljön a kánaán, ehhez képest a választék még a G-Sync-nél is gyengébb.
Értem én, hogy mindenki szeretné a népet átterelni WQHD-re, meg 4K-ra, de
a) nekem most erre állatira nincs igényem
b) nincs kedvem csak ezért megtriplázni a VGA-budgetemet
c) menjenek a p***ába a terelgetésükkel
(#8810) kovsol: nekem pont az a fontos takeaway, hogy nyugodtan elkötelezheted magad valamelyik gyártó mellett, mert a kapcsolódó ...Sync megoldással nem lesz gond. nVidia oldalon fizetsz kb. 50e prémiumot, ezt bele kell kalkulálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- XPEnology
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi