Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
A "Hunting Titans" szerintem hatalmas.
És ha nem csal az angolom, akkor jelentésben is teljesült, a Titánokat űzi ez a kártya. Az első üzközetet a Titánok nyerték, de ez csak az első csata volt, nem a háború.
Ami a FHD-t illeti, szerintem ott már ezen kártyák alatt a DX11 fogy el elsősorban, az AMD alatt kicsit a driver is. Az E3 press grafok nekem kimaradtak, vagy legalábbis úgy kezeltem őket, ahogy kell, mint egy "cherry picked" scenario-t. Nyilván a nekik legjobb eredményeket fogják prezentálni.
(#7354) mcwolf79: Mit mondtál meg? A nagy semmit!
Azt írtad a linkelt hsz-ben, hogy azért kell rá a víz, mert kazán lesz. " Mert oké, vízzel le tudják hűteni, de kell ott Watt-nak lenni rendesen, ha vízre van szükség" Hát nem lettek Watt-ok. [link] Szóval igen, jófejségből tettek rá vizet, végre olyan hűtés került rá, ami nemcsak méltó egy csúcskártyához, de az Nv agyondícsért hűtésénél is bizonyos tekintetben (terhelt zajszint) lényegesen jobb.
(#7357) Milka 78: "az a 15% lehet pont annyit jelen,hogy 8 hónappal tovább használhatom a karimat kompromiszumok nélkül."
Ez 100% bullshit, tekintve hogy a DX12 küszöbén vagyunk. Ezek a kártyák életciklusuk végét már bőven a DX12 korszakban fogják élni. Ami kifogna rajtuk, az előbb kifog a DX11 API-n. Tehát nem a DX11-ben kell majd 15%-al gyorsabbnak lennie, hanem majd a DX12-ben, ha az a cél, hogy a lehető legtovább kompromisszumok nélkül játszhass a pénzedért. Márpedig jelenleg úgy fest, több ponton is lényegesen erősebb lesz a Fiji DX12-ben, mint a 980Ti/TitanX. Gondolok a memória sebességére, és a durvább aszinkron terhelés melletti kiegyensúlyozottabb teljesítményére. Persze, árnyalja a képet a kisebb méretű memória, és a kisebb háromszög feldolgozó képesség, de ezek számomra kevésbé tűnnek a sebességre meghatározó tényezőnek.
Amúgy, ha anyagilag jól akarsz járni, akkor 8 hónap spórolásból lévő pénzt nem erre költöd. Egy vizezett 290-el is még szerintem nagyon sokáig remekül el lehet majd lenni, és lényegesen kevesebb pénz fog kirepülni az ablakon kb. semmire. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de ez egy kicsit szemet szúrt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest