Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz gbors #7350 üzenetére

A "Hunting Titans" szerintem hatalmas. :C És ha nem csal az angolom, akkor jelentésben is teljesült, a Titánokat űzi ez a kártya. Az első üzközetet a Titánok nyerték, de ez csak az első csata volt, nem a háború.

Ami a FHD-t illeti, szerintem ott már ezen kártyák alatt a DX11 fogy el elsősorban, az AMD alatt kicsit a driver is. Az E3 press grafok nekem kimaradtak, vagy legalábbis úgy kezeltem őket, ahogy kell, mint egy "cherry picked" scenario-t. Nyilván a nekik legjobb eredményeket fogják prezentálni.

(#7354) mcwolf79: Mit mondtál meg? A nagy semmit! :C Azt írtad a linkelt hsz-ben, hogy azért kell rá a víz, mert kazán lesz. " Mert oké, vízzel le tudják hűteni, de kell ott Watt-nak lenni rendesen, ha vízre van szükség" Hát nem lettek Watt-ok. [link] Szóval igen, jófejségből tettek rá vizet, végre olyan hűtés került rá, ami nemcsak méltó egy csúcskártyához, de az Nv agyondícsért hűtésénél is bizonyos tekintetben (terhelt zajszint) lényegesen jobb.

(#7357) Milka 78: "az a 15% lehet pont annyit jelen,hogy 8 hónappal tovább használhatom a karimat kompromiszumok nélkül."
    Ez 100% bullshit, tekintve hogy a DX12 küszöbén vagyunk. Ezek a kártyák életciklusuk végét már bőven a DX12 korszakban fogják élni. Ami kifogna rajtuk, az előbb kifog a DX11 API-n. Tehát nem a DX11-ben kell majd 15%-al gyorsabbnak lennie, hanem majd a DX12-ben, ha az a cél, hogy a lehető legtovább kompromisszumok nélkül játszhass a pénzedért. Márpedig jelenleg úgy fest, több ponton is lényegesen erősebb lesz a Fiji DX12-ben, mint a 980Ti/TitanX. Gondolok a memória sebességére, és a durvább aszinkron terhelés melletti kiegyensúlyozottabb teljesítményére. Persze, árnyalja a képet a kisebb méretű memória, és a kisebb háromszög feldolgozó képesség, de ezek számomra kevésbé tűnnek a sebességre meghatározó tényezőnek.
    Amúgy, ha anyagilag jól akarsz járni, akkor 8 hónap spórolásból lévő pénzt nem erre költöd. Egy vizezett 290-el is még szerintem nagyon sokáig remekül el lehet majd lenni, és lényegesen kevesebb pénz fog kirepülni az ablakon kb. semmire. Nem akarok a pénztárcádban turkálni, de ez egy kicsit szemet szúrt. :B

Új hozzászólás Aktív témák