- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Mit szóltam meg..? A rebrand szériát..~0 innováció, amit tud, azt magával hozta, ill. semmit nem segít a jelenben..mást nem írtam. A 290em OCval ott van a csapatban, sokkal több lehetne benne, ha arra menne a piac, amerre benézte az AMD szokás szerint. Mire eljöve a DX12 valós igényként, fasorban sem lesz..addig meg idegeskedhetek a fogyasztása/melegedése miatt, mellé meg nézhetem, ahogy elfogy olyan szitukban, ahol az elmaradtnak titulált konkurencia megoldása elhúz tőle..ez nem jó döntések eredménye, nem más.
Szomorú, persze..de szomorkodással és együttérzéssel vegyesen is az lesz előbb-utóbb a vége, hogy elvesztik a vevőik bizalmát, a maradék piaci részesedésükkel együtt. Aztán sokra megyünk vele, hogy mertek innovatívak lenni..felvásárolja őket valamelyik konzolgyártó és eltűnnek a PC piacról. Kész csoda, hogy ezzel a stratégiával még élnek kb. Na mindegy..nem való nekem ez a topik, depis leszek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi