- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333 #6547 üzenetére
64 ROP-pal nemigen lesz gyorsabb - talán 4K-ban, de ott sem feltétlen minden esetben.
Amúgy ezt a szégyen dolgot én sem értem.
Van egyszer a vásárlói szempont, ahol hasonló áron kapunk hasonló teljesítményű kártyákat. Ezen nincs mit szégyenkezni.
Műszaki szempontból teljesen más filozófiát követ a két termék. A Maxwell konzervatív és agyoncsiszolt minden szegletében, és számos okos kompromisszumot tartalmaz, amivel a jelenlegi igényeket jobban ki tudja szolgálni. Ezzel szemben a GCN 1.2 csak fél lábbal van a jelenben, ennek a következménye a nagyobb fogyasztása. Hogy bejön-e ez a filozófia, azt majd meglátjuk, de kisebb piaci szereplőként ez az egyetlen lehetséges kitörési irány, és szerintem becsüldendő, hogy próbálkoznak.Szóval akkor hol van a szégyen?
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #6547 üzenetére
A HBM mennyire melegszik? Elvileg kevesebbet fogyaszt, mint a GDDR5. Ugye a hűtőblokknak(legyen az lég, vagy víz) most már a memóriát is kell hűteni, akarva-akaratlanul, mert ott van a GPU mellett közvetlenül. De én nem gondolnám, hogy ez indokolja a vízhűtést, szerintem inkább nem akarnak a 290X ref hibájába esni....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- Viccrovat
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest