- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333
üzenetére
64 ROP-pal nemigen lesz gyorsabb - talán 4K-ban, de ott sem feltétlen minden esetben.
Amúgy ezt a szégyen dolgot én sem értem.
Van egyszer a vásárlói szempont, ahol hasonló áron kapunk hasonló teljesítményű kártyákat. Ezen nincs mit szégyenkezni.
Műszaki szempontból teljesen más filozófiát követ a két termék. A Maxwell konzervatív és agyoncsiszolt minden szegletében, és számos okos kompromisszumot tartalmaz, amivel a jelenlegi igényeket jobban ki tudja szolgálni. Ezzel szemben a GCN 1.2 csak fél lábbal van a jelenben, ennek a következménye a nagyobb fogyasztása. Hogy bejön-e ez a filozófia, azt majd meglátjuk, de kisebb piaci szereplőként ez az egyetlen lehetséges kitörési irány, és szerintem becsüldendő, hogy próbálkoznak.Szóval akkor hol van a szégyen?

-
daveoff
veterán
válasz
Laja333
üzenetére
A HBM mennyire melegszik? Elvileg kevesebbet fogyaszt, mint a GDDR5. Ugye a hűtőblokknak(legyen az lég, vagy víz) most már a memóriát is kell hűteni, akarva-akaratlanul, mert ott van a GPU mellett közvetlenül. De én nem gondolnám, hogy ez indokolja a vízhűtést, szerintem inkább nem akarnak a 290X ref hibájába esni....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest