Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ezt kértem, hogy linkelj valamit, nem kell mindjárt megfeszülni.....
Mi valótlant állítottam, ne kezd ezt a kötekedős stílust, mert erre nem vagyok kíváncsi. Mondjuk még mindig nem vagyok meggyőzve, leírni mindent le lehet. A 7970 GHZ/BE kártyák mind 1,25V-ot kaptak, és volt olyan ref sima 7970-em, aminek 1,1V volt az alapfesze, amivel tudta a GHZ edition órajeleit......
(#6443) TTomax: Ennyi, én is pont erről beszéltem, és én tapasztaltam is.....
-
TTomax
félisten
Remélem menni fog értelmezni...
Azon kívül,hogy a boost be lett építve,meg kapott egy finomított biost ami felment a sima 7970re is semmi az ég világon nem történt.Ugyanugy ment a mezei 7970en is 1.05Ghz-en 1.162V-on...
(#6444) daveoff
Persze,hogy tudta.A boost épült be meg bioson finomítottak.Ennyi történt.Nekem is volt jó pár 7970em mind ment 1GHzen alapfesz alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged