Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
-
HSM
félisten
Világos az ábra. Ugyanakkor a teszt elég felszínes. Egy kukkot nem ír pl. milyen feszültségeken tesztelte az egyes kártyákat.
Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.Amiről én beszéltem, azok kitesztelt feszültségű beállítások, 1000-1100Mhz-en, egymással szemben, kimaxolt power limittel, hogy az ne szólhasson bele. Magyarul a praktikus gyakorlatban, hogy mire képesek az egyes csipek.
Szerintem elég egyértelmű, hogy az összes 280X-em gyakorlatilag tökugyanannyit fogyasztott (+/-10W nagyságrendje), míg a régebbi csipesek meg többet.(#6444) daveoff: Hihetetlen, milyen gyorsan felejtessz!
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: [link]
Aki sokmindent leír, 0 releváns tapasztalattal, az nem én vagyok. Jössz itt alapfeszekkel, amikor állatira nem alapfeszekről írtam, hanem hogy azonos órajelet lényegesen kisebb fogyasztással hoztak az új csipek.
Amit mellesleg saját szememmel láttam a fogyasztásmérőn, és nem 1-2 kártyánál, hanem lényegesen nagyobb darabszámban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hobby elektronika
- Videószerkesztés
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval ez ebben a formában egy fabatkát sem ér.
Ez pl. 100% bullshit tegnapról: