Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem értek egyet.

Ajánlom ezt a figyelmedbe: [link]Azért az a 18ms vs 28ms frametime különbség elég brutális. Szépen látszik az is, hogy a GTX alig nyer az async megvalósítással a DX11-hez képest, míg a Radeon a másfélszeresére gyorsul, saját magához és a GTX-hez képest is.
Nekem erősen úgy fest, hogy az újgenerációs motorokban a Maxwell-ek erősen görcsölni fognak, míg a 290-eknek meg sem fog kottyanni.Amit amúgy teljesen jogosan írsz, az az idő. Nagy kérdés, hogy mikor fog eljönni a DX12 kora. Ezen múlik majd a Maxwell-ek sorsa szvsz.
Amúgy halkan megjegyzem, ezek találgatások. A tényeket tudjuk (lásd a linkek pl.), de nyilván nem tudhatjuk előre, hogyan fog alakulni a történelem.
Ami amúgy a Mantle-t illeti, nekem teljesen hozta BF4-ben, amit elvárhattam tőle, igen jó szolgálatot tett.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi haladó szinten
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő