- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPad topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FLATRONW #47080 üzenetére
Először is, senkitől nem akarok elvenni semmit...
Másfelől elég érdekes az álláspontod, miszerint azt írod az FSR-re hogy "az tényleg egy hulladék megoldás", ugyanakkor azt várod, hogy a konkurencia megoldása meg jó legyen?Ugyan mitől lenne jobb, ugyanezt csinálja.
Én a saját szememmel láttam, melyik mit tud, a nagy szakadék ott van, amikor nem natívban indítod, az FSR/DLSS között viszont már nagyítóval kell keresni a különbségeket...
Egyébként a szabvány sem azt jelenti, hogy csak egyformán sz@r megoldása lehet mindenkinek...#47081 Busterftw : Úgy, hogy két különböző, független dolgot jelentenek.
#47084 FLATRONW : Én 1080P-n és 1440P-n próbáltam őket. De 1080P-n már alapból nagyon kevés a pixel, onnan hova csökkented már?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest