- Steam Deck
- OLED TV topic
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"A szoftverfejlesztés hatalmas terület ne húzz már rá mindent egy kaptafára."
Úgy látom, még mindig nem esett le, hogy úgy tűnik, jobban ismerem a területet, mint te...
"Azaz ha van FSR 2.0 semeddig nem tart beépíteni a DLSS-t"
Úgy látom, az sem ment át, hogy nem elég csak beépíteni."belehekkelt DLSS támogatása lelkes rajongók által"
A lelkes rajongók utána supportálják is, ha gond lenne vele? Költői kérdés volt...
A black box nem azért rossz, mert nehéz beépíteni, hanem mert nehéz karbantartani, mivel nem látsz bele a működésébe, és nem tudsz módosítani rajta, ha szükséges lenne."...hogy nektek, radeon kártya tulajdonsoknak jobb legyen."
Nekem, mint aktív Radeon Rx 6800XT, és nem olyan rég még RTX 3060 12GB tulaj is az volt a jó, amikor egyik felskálázást sem kapcsoltam be, mert látványosan romlott a képminőség egy minőségi natívhoz képest. Nekem fontos a jó képminőség, így inkább játszom kicsit alacsonyabb, de felskálázás nélküli felbontáson. A 1440P-s monitoromon ugyanúgy fut skálázás nélkül is pl. natív centered 1188P is, kicsit kisebb, de legalább éles. Majd veszek erősebb kártyát, ha ennél több kompromisszumra lenne szükség.
Ezért sem értem ezt az ölre menő viszonyulást, a jó képminőség a natív, innentől nem gondolom akkora jelentőségűnek, hogy egy fél hajszálnyival kevésbé rossz a DLSS képe a natívhoz képest, mint az FSR2-nek. Nevetséges az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Steam Deck
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sorozatok
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Jövedelem
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest