- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #43398 üzenetére
Amikor utoljára erről volt szó, akkor Abu azt mondta, hogy az azért akcióznak a kereskedők, hogy a csökkenő árak mellett minél kisebb veszteséggel tudjanak túladni a portékán.
Azt én régebbi tapasztalatom mindig az volt, hogy a kiskereskedők ritkán tartanak készletet (talán a visszaküldött bontott termékek náluk maradtak)
Viszont nyilván amikor a nagykernél sincs raktáron, mint az elmúlt hónapok során, akkor ha valaki szeretne hasznot realizálni, akkor be kell(ett) vállalni a megrendelést, akár úgy is, hogy nincs rá azonnal vevő. (Csak néhány perccel azután, hogy kiírták, hogy van készleten)Egyrészt a bányászat nem szűnt meg. ez ETH hashrate 500TH/s, ami alacsonyabb, mint a csúcs 600TH/s, de nem zuhan.
A transaction fee is $4 körül stabilizálódott és az ETH árfolyam is $2000 körüli.Tehát a bánya nem dőlt be, csak nem nő tovább.
Másfélszeres áron lehet, hogy már vannak gamerek is, akik úgy gondolják, hogy annyiért már megéri.
Bocs a hosszas bevezetőért a kiskereskedelmi gyakorlattal kapcsolatban, csak arra akartam utalni, hogy nyilván ha a kisker bevállalt egy kártyát, amit valamilyen áron ki is fizetett, biztosan van egy ár, ami alá már nem szívesen megy. És nyilván így van egy a nagykernél és az importőrnél is.Én még nem engedném el a reményt, hogy még mehet lejjebb. Ha az ellátási lánc szinjein helyreáll a korábbi "rend", ha megtelnek a raktárak, akkor valószínűleg még megy lejjebb.
De ez nem lesz gyors.
Egyrészt mert túltermelés persze valószínűleg nem lesz. (Hacsaknem követte el valamelyik gyártó megint azt a hibát, hogy direkt többet termelt) Másrészt ahogy csökken az ár, úgy nőhet azok száma is, akik azt mondják, hogy ez az ár nekem már megfelel.Azt se felejtsük el, hogy nagyjából mindenhonnan az infláció híre folyik. Tehát tényleg nem tudhatod, hogy ha most 150%-os msrp nem lesz-e fél év múlva már 160%-os mindenféle bányászláz nélkül úgymond csak az infláció miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest