- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Gigabyte alaplap topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A történet szenzációs és motiválja az ember hogy végig csinálja, de csak ha érdekli és megfogja...messze nem félkész hanem hangulatjáték inkább. Vagy bejön vagy nem pont ezért zseniális. Kb egy könyvhöz tudnám hasonlítani.Engem az elejétől fogva behúzott, elkapott az atmoszféra, élveztem a küldetéseket a sztori lassú kibontakozását.
Ez valakinek bejön és átjön valakinek nem,de messze nem félkész termék hanem pont nagyon is egész , réf éreztem ennyire kereknek egy játékot a világgal a karakterekkel és a történettel egyben. csak az érti meg akit elkapott a hangulata.nubreed : +1
-
nubreed
veterán
Hát engem egy csomó minden tud motiválni ebben a játékban. Pl az is, hogy minden gócvárost vagy helyet 5 csillagosra húzzak fel. Hogy kifogástalan állapotba szállítsak le minden cargo-t. Hogy pl. kiépítsem az úthálózatot. Ha PV területre megyek, hagyom magam behúzni mindig, hogy a boss -al harcoljak meg, ez sokkal izgalmasabb, másrészt sokkal több királkristályt ad. Maga a történet az egész mögött, BB flashbackjei és ami mögötte van, meg a többi karakterről ahogy kiderülnek a dolgok, szerintem nagyon jó, számomra egyáltalán nem unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Jogász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest