Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985 #3894 üzenetére
Pedig a 21,5" FHD "csak" 102PPI.
Persze, a notimon a dolgok is picikék 130PPI-vel, de ahogy írtam, közelről jól használható még. Nyilván ezért kell ésszel felbontást választani.
Hát igen, a 4K 28"-on az már nagyon kemény, 200PPI-vel.A telóknál viszont pont ezzel vakítanak. Kézbeveszed, és mit látsz először, a kijelzőt. Tényleg szép, de tök felesleges ezek a nagy felbontások. Nekem egy Xperia P van, 4" és 540 x 960 felbontás, és az is olyan szép, hogy megszólal, pedig csak feleannyi PPI, mint a G3. Nálam is nem a felbontás a szűk keresztmetszet, hanem hogy "túl nagy az ujjam" (pedig nem éppen hatalmas fizikailag) illetve túl kicsi a fizikai méret, hogy néha kb. az orromba teszem már így is, hogy kellő nagyításban kiférjen egy oldal és lássam is.
Már ez a 275PPI is kb. 35cm-ről "retina". Szóval azért jobb óvatosan ezekkel a dolgokkal.
Nem tűnik túl életszerűnek 17cm-ről bámulni egy 5,5"-os kijelzőt...Igen, ezek az olcsóbb karik vannak, de nálam nem játszik pl. a multi-gpu, falra mászok az input lagjától.
Gondolom, nem csak én vagyok így vele. De akiknek jó, annak tényleg remek alternatíva pl. egy 7970 CF.
Próbáltam, tényleg szépen mennek együtt, az input lagot leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Amazon Kindle
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest