Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi
üzenetére

fun fact: ma raktuk ossze egyik baratom gepet, Asus GTX970 Black, gyakorlatilag Matrix iteracio mas nevvel, de hasonlo featureokkel es merettel. teljesen jo, bar win telepites miatt mar nem lattam mennyire jo terhelve. viszont orommel meselte, hogy wow alatt 4kban van 80 fpse (!!!!
) es csendben marat a gep.de ja, elnezve a hireket ha most is lesporolja az asus a ramhutot akkor ez igy instant nope.
daveoff: nem tudom ki csinalta a powertune profilt a 290x matrix platinumhoz, de az eleg sokat elmond a helyzetrol, hogy masodik nap mar a profilt nezegettem, harmadik nap meg megkapta a haz ezt az oldallapot.
de ez veszmegoldas, mert baromi hangos a gep (az en fulemnek).
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jaja, ez tényleg így volt, ment a duma, hogy a 95°C az ideális, mert az milyen kurv@ jó, meg a ref hűtés is az, mert ahhoz van kalibrálva a powertune profil. Aztán ezzel magyarázták, hogy késnek a custom kártyák, mert újra kell kalibrálni a powertune-t, meg a venti profilt, meg mindent, aztán egyszer csak kiadták ugyanazokkal a hűtésekkel, mint a 780 szériát, semmit nem változtattak. Meg is lett az eredménye, és most már azt is tudjuk, hogy a Hawaii víz alatt a leghatékonyabb. Akkor még én is bevettem ezt a sok zöldséget, most már nem megy le a torkomon....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Banggood
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest