- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Catalyst Omega driver érában volt az AMD a legjobb formájában. AMD Mantle támogatás a Battlefield 4 játékban, hozzá egy jó tudású és elfogadható áron elérhető HD 7800-as széria érkezett. Ez a dinoszaurusz Catalyst driver képes volt a DX11-ben játékra alkalmas AMD alternativát felkinálni. Crimson driver megjelenése után a driver tudása lekorlátozta a hozzáférést több beállitáshoz. Szerintem ez a driver fejlesztés hozta meg az AMD hanyatlását. Utána mindig fejtörést okozott nekem, hogy a Crimson driverekhez fejlesztik az AMD videókártyákat vagy forditva... Költséghatékonyság miatt.
-
Ezekkel tisztában vagyok az új driver nagyon pofás menő és baromi jól kinéző, irigylem is eléggé, de ezek mellékes dolgok egy átlagfelhasználó életében de nagyon remélem ez ügyben történik lépés Nvidiánál. időközben jött profilozó Nvidiától is ha jól tudom már, még te is híreztél erről.
Internet kávézók nagy része Nvidiát vásárolnak az utóbbi időben, és hogy őszinték legyünk ott nincs szükség ichillre egy pascal/ maxwell esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest