- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
válasz
CsonkaImo #35750 üzenetére
Hay!
Egyetértek. Ez amúgy is szubjektív, kinek mi a jó látvány stb...de megette a fene, ha a játék úgy köt le, hogy pl. az árnyékokat figyelem. Én még a mai napig elő-előveszem pl. a System Shock II-t, nevetségesnek tűnő ?! grafika, de alig tudok pár címet mondani, ami jobban lekötne, lehet az bármilyen csilli-villi. Én egy 8086k-Maximus X Hero-TridentZ 4266 RAM-1050 Ti kombót adtam el (vártam az új szériára a 4K miatt, de ilyen árak mellett...). A CL jó kis árai miatt (is) megváltam tőlük. Vettem belőle egy "netezős" PC-t, XB1X-et, plusz maradt egy 4K TV-re (ehhez a régi TV-t el kellett adnom 40e...), és adhatják a procit-memóriát-VGA-t aranyáron, reccenéstelenül mennek a gamék 4K-n. Van egy leheletnyi különbség...khmmm.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest