- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lezso6
üzenetére
Nem nem korrekt,de nem is ez a kérdés.Mint mondtam ne vegyél Renault,Mercit,Audit,mert manipulálják a piacot és átvernek.Ne vásárolj a Sparba és egyéb helyeken,mert kartelleznek sőt ne vegyünk semmit,mert az összes beszállító,nagyker és kisker is stiklizik.
Attól,hogy elítélem mint cselekedetet el ne képzeljük,hogy nem lehetne összehozni egy ilyen szép amd-s irományt is.Egyik kutya másik eb.
Itt inkább arról van szó,hogy azért mert nv karit veszek már is 4 kategória szerinti idiótának vagyok titulálva
.Gondolom ebben a topicban a Gsynes monitoromért azonnali golyó is jár és szégyelnem is kéne magam,hogy egy elnyomó rezsimet támogatok a pénzemmel 
Még egyszer elmondom...elhiszem,hogy az NV kontrollálja a piacot ilyen olyan eszközökkel,de nem érdekel az emberiség jövője,a hódokat sem akarom megmenteni (kicsi vagyok én ahhoz). Egy dolog érdekel.Ha már napi baromi sok órát gürizek a melóhelyemen akkor teljesítményt szeretnék és nem ígéreteket (függetlenül mely cég ígérget).Ha az amd alárak az nv-nek és ezáltal én kapok egy olyan piacot ahol az nv kap egy maflást,ezáltal kialakul egy egészséges piaci helyzet,aminek a következménye egy árháború ergo kisebb pénzért nagyobb teljesítményt fogok kapni ám legyen én nem ítélem el őket.
-
s.bala31
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Hol olvashatóak azok a cikkek amelyben az AMD megtette a jogi lépéseket? Ha a fentebb linkelt yt videóban állított vádak igazak elég komoly pereket lehetne az NV nyakába varrni. Kétlem ha lenne ezekre a vádakra konkrét bizonyíték ne lehetne már olvasni komolyabb szaklapokban. Tehát ez is hit kérdése

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.Gondolom ebben a topicban a Gsynes monitoromért azonnali golyó is jár és szégyelnem is kéne magam,hogy egy elnyomó rezsimet támogatok a pénzemmel