- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A szabályok megengedik. Az FTC 2015-ig kötelezte az Intelt arra, hogy 16 sávot vezessen ki. Ez a dátum pedig már elmúlt. Az Intelnek van egy saját elképzelése a jövőről. Ők is egy cég. Nem kényszerítheti őket az FTC örökké arra, hogy más cégeket eltartsanak. Az FTC sem lépheti át a hatásköreit.
(#33465) Raymond: Kikerestem a listát, de persze én voltam a hülye, hogy munkát raktam bele, mert előre láttam, hogy csak személyeskedni jöttél.
Ezért írtam eredetileg, hogy a Google a barátod. De személyeskedj tovább, ha neked ez jólesik, engem nem zavar.
Többet ebbe nem rakok időt. A Google-ben mindent megtalálsz. Most már cím szerint tudod ellenőrizni a játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest