Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
solfilo #29675 üzenetére
A téma több oldalról érdekes, mert nekem az R9 380 egy jó benyomást keltő videókártya volt. Jó fogyasztása volt és nálam alig melegedett. Teljesitményre jó közepes volt csak a játékok hamar lenyomták, ezért az RX 470 az új fejlesztéseivel gyorsabb volt. Viszont már ott elkezdődtek a gondok a melegedésre hajlamos kihajtott GPU-val, ami a VEGA történetében folytatodik. Viszont a VEGA itt egyesek véleménye szerint egy Fiji GPU továbbfinomitott változata. Ezt jobban is megtervezhették volna, mert az R9 380 és R9 390 videókártyák tudtak gyorsan és hűvősebben menni a játékosok gépeiben. Az órajelek és a feszültségek beállitásával lehetett kicsit finomitani a fogyasztáson miközben a teljesitmény is megmaradt, ami a VEGA-ra nézve itt most ez nem sikerült.
-
törölt tag
válasz
solfilo #29675 üzenetére
Nekem az R9 380 Tonga és az RX 470 Ellesmere egyaránt 4GB VRAM-os videókártyákon voltak meg. Gyorsult az, és főleg a minimum FPS-t megnézve, de a játékokban nem éreztem ettől nagy változást. A grafikai részletességet nem tudtam emelni tovább, mert ez a teljesitményben visszavette volna a játszható FPS szint alá a játékélményem. Nem ragaszkodtam minden játékban a Full HD/60FPS teljesitményhez, mert inkább ahoz közelitő értéken játszottam. Viszont a látványvilágot nem szerettem nagyon visszavenni, mert a kiegyensúlyozott teljesitmény / látvány szinthez ragaszkodok általában. Az R9 380 videókártyánál azért többet nyújtott, csak nem engedett annyit tovább nyújtozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest