- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tailor74 #28021 üzenetére
Helyzet az hogy egyrészt tényleg minőségibb játékok vannak PS4re sajnos. Ha megvesztek egy uncharted packot 1-4 úgy istenesen el vagy vele, másrészt képes érzelmek továbbítására amire PC évek óta nem, talán most a Little Nightmare, képes nagy neveket elcsábítani mint a Walking Dead íjásza ,van ahol van heti Kojima rovat
és rengeteg KULT exkluzívje van...
De ami a szomorúbb hogy ott kihajtják az utolsó leheletet is a gépből, ha kell gépi kódba lemennek.
PC piac meg egymással acsarkodó, egymásnak betevő cégek ahol driverekbe tltanak le árnyékokat hogy ŐK több FSP-t bencsmárkolhassanak, ahelyett hogy optimalizálnának... Meg ezek a 200-400 ezres kártyák maguk alatt toxikusan mérgezik a piacot. Ha lenne PS5 kártya PC-be én lennék az első aki megvenné.
De az az egér hiánya még mindig fájó, egy a sztímkontrollerhez hasonló megoldás kellene precíz célzásra.De hogy visszatérjünk a csodás PC iparra, ez a POOR Voltázás még mindig sok embernek nem esett le.
Ezért mutatok egy CIKKET -
imi123
őstag
válasz
tailor74 #28021 üzenetére
Én is elcsábultam tavaly Decemberben.
Nem volt kérdés hogy legalább addig lesz PS4-em amíg az Uncharted 4-et ki nem tolom.
Keveset játszok vele de amit eddig láttam kellemes csalódás.Mit ki lehetne hozni egy mai modern kártyából ha megkapná azt a figyelmet mint a PS4.
Sajna amíg ennyire más utat jár az AMD és az NV addig nem hiszem hogy olyan szinten optimalizálnak mint konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- bambano: Bambanő háza tája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elden Ring
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest