Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Persze. De én úgy gondoltam, hogy az AMD-nek az lenne a kifizetődő, ha több vásárlót szerezne magának, és így akár jó alternatívát kínálna a váltásra minden kategóriában. De erről úgy látom szó sincs igazán.
Lesz a RX480 (meg az 580), egy nagy űr, majd a 1070 és az annál erősebb és drágább Vega. Miért nem húznak egy merészet és csinálnak egy igazán bestbuy árazást? Csak én álmodom ilyenekről? Én nem vagyok elvakult NV-s, szívesen váltanék AMD-re ha van értelme, de így nem lesz nem?Milyen "fuck logic, right?"?! A 4850-re ugrott a nép mint légy a szarra anno, és megérte, és akkor az AMD pariban is volt. Hosszú távon nem lenne jobb stratégia?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest