Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Bratilla95 #27101 üzenetére
Ha nem is fáj de ennek ilyen végeredménnyel pont úgy lett volna értelme mint a Bioshock-nál, akiknek megvan a régi azok megkapják ingyen, bőven megérte így, de ez a játék még féláron se érné meg, nekem megvan a régi de csak azért szereztem be mert az új miatt garantált volt, hogy leveszik, pedig az bőven jól néz ki.
-
Puma K
nagyúr
válasz
1. 50 dollár egy remastered játékért
2. A remastered játék amit most adtak ki 2017-ben konzolokra is látványosan csúnyább a korábbi csak PC-re kiadott 2011-gyes verzióhoz képest.Nézd végig a videót: [link]
"A textúrák jól láthatóan alapos butításon estek át, ezt végtelenül undorító, extrém mértékű bloom-mal próbálták meg "kompenzálni", amitől csak még rosszabb lett az egész." [link]
Mindemellett a látótávot is "ködösítéssel" csökkentették így részletszegényebb az egész úgy ahogy van.
Az új verzió a régihez képest egy igencsak gagyi kiadás lett.
-
TTomax
félisten
válasz
Leirtam,még egyszer nem fogom,ha nem érted arról nem tehetek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest