Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Zeratul
üzenetére
Ezt a jajongást nem tudom honnan vetted, de alaptalan.
A 480 esetében mindenki sejthette milyen lesz, és hogy egy kanyilóval se fogják olcsóbban adni. Az 1070 is hasonló. Már akkor is írtam szerintem, hogy 120-at is adnék egy erősebb Polarisért, ha lenne.
Én elfogadtam, hogy egy 1070-et meg kell fizetni, és nem mostanában lesz 100K-ért. 150-160K az sok érte, de nekem pl 130 volt az keret amit még kiadtam érte. (Kb ennyire is csökkentek be végül)
Szvsz ne is reménykedjen senki, hogy mand a Vega után hirtelen lemegy mindennek az ára. Pont ugyan úgy lesz keményen beárazva mint a Polaris és Fury/390X is.
-
bozont
veterán
válasz
Zeratul
üzenetére
A legtöbben szerintem inkább azért jajongunk mert egyszerűen nincs 1070/80 teljesítmény AMD-nél és egyelőre úgy tűnik még vagy fél évig nem is lesz. Ha meg tényleg nyáron jelenik meg a Vega, akkor még rálehet számolni legalább 3-4 hónapot mire normalizálódik az ára és lesz elég készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen egeret válasszak?
- Borderlands 4
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest