- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
hackeeeee #22892 üzenetére
Semmi gond, jó, hogy felvetetted ezt
"Másodszor, azért gameplay videó, hogy a videó készítő szempontjából visszaadjon egy játékélményt, és esetlegesen megmutassa, hogy milyen is a játék."
Ezzel egyetértek, de tudtommal ez nem a játékélmény topik, hanem AMD vs. NVIDIA, illetve, hogy hogy néznek ki és futnak a játékok. A videó és még több videó is szerintem teljesen jól visszaadja, hogy hogy néz ki és fut egy játék, ha kifizetek valamennyi pénzt egy VGA-ra. A lényeg, hogy ne úgy nézzen már ki a játék, hogy teljesen ne higgyem el, ami ott történik
Szerintem egy játéknak meg kell felelnie pár grafikai alaptételnek, hogy komolyan vehesd úgy is, hogy tényleg Low-on játszok minden játékkal, tehát a grafika nagy része nekem nem fontos. Máskor is tudtam dönteni YouTube videók alapján, hogy beszerezzek-e egy játékot és sosem csalódtam, ezt most is meg tudom tenni 100%-os bizonyossággal. Ha ebben nem értünk egyet, akkor viszont tényleg felesleges tovább írogatni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest