- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
bozont #21733 üzenetére
Ebben egyetértünk 4GB VRAM jelenleg elég,de a jövőre nézve már kétséges,persze lehet kompromisszumokat kötni,ezt mindenki eldönti mennyit és hogyan hajlandó a pénztárcája függvényében.
(a 2GB VRAMra nem is reagálnék,ott már szerintem túl sok a kompromisszum)
A Vegara én is kíváncsi leszek,remélem jól sikerül,de valljuk be a 480 eredményeit szemlélve vagy nagyon kukáznak,vagy megint bevállalnak valamit hogy meglegyen a teljesítmény.A jövő eldönti...(#21734) cain69
No hát igen,az user tesztek majd többet mutatnak.Majd leginkább akkor lesz érdekes ha kinn lesz a dx12 render is,meg az is túl lesz 2-3 patchen.(#21736) Egon
Szerintem oda most nV kártya nem jön,esetleg AMD mert a vega még ködös,állitólag elég széles tartományt fed le... -
Egon
nagyúr
válasz
bozont #21733 üzenetére
Na igen nem egyszerű dönteni, ezért (is) hezitálok még mindig a vga vásárláson.
Arról lehet egyébként tudni valamit, hogy a 1060 (6 GB) és a 1070 közé jön-e még valami (1060Ti)? Most ezen két kártya között vacillálok (nekem mondjuk 1440p-re kellene, legalább 2-3 évre, ezért is vacillálok).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Netflix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos autók - motorok
- Honda topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest