Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor #18018 üzenetére
Ebben egyet értünk, elkelne egy harmadik játékos.
A Stellaris egyébként a világon semmiben nem hozható párhuzamra az általam említett vagy körülírt játékokkal, ezért írtam hogy konkrét tapasztalat kéne ahhoz hogy mindenki értse miről szólt a StarSwarm és az AotS.
Említetted a grafikát AotS esetében.., most függetlenül attól hogy large scale RTS-ekben mennyire lényegtelen, nem tudok elmenni amellett hogy ez a Stellaris rondább mint az EVE Online volt 5-6éve, pedig az nem egy magas léc..
Mint SotS 1-2 fan [link] abban sem vagyok biztos hogy a második rész grafikáját hozza, pedig szerintem az már egy telefonon is egészen jól elfutna..Érdekes egyébként hogy sokan a vadkapitalizmussal szoktak "érvelni" (hát ugye ki minek nevezi..
) amellett, hogy bizonyos cégek rendszeresen arconsz@rhatják a saját visszatérő vásárlóikat. Most függetlenül ezen hűséges törzsvásárlók vélt vagy valós képességeitől (ugye nemrég ezt a síkot is érintette a topic..
), engem azért eléggé mellbevág mennyi agyrém igazolható ezzel a gondolatmenettel, aka egyszereplős piac/dominancia stb.., ugyanakkor ha olyan "eszközök" vélt vagy valós esete forog fenn, mint például "apróbb szívességeket kérni" (remélem így már emészhetőbb az utalás..
) egy-másik tesztoldaltól, akár ideiglenesen akár egy alku vagy üzlet részeként, szóval pusztán ennek felmerülése is milyen ellenállásba/elutasításba ütközik.
Vajon aki a kettőt együtt műveli rendelkezik bárminemű minimális fogalommal arról hogyan is működik a vadkapitalizmus a gyakorlatban, mondjuk egy végzős általános iskolás szintjén?
Na mindegy, késő van. Mindentől függetlenül szerintem elég jól szerepel eddig a 1070-es.., is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest