- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMELOT #1451 üzenetére
Én szóltam a moderátoroknak, mert borzalmas ami itt ment, komolyan, mint egy óvodában.
Védi a játékát és a másik tapsol nekiNem vagyok egy szigorú ember, szeretem a poénkodást, de ahogy sokan megnyilvánulnak az kész szánalom.
Úgyhogy Nekem írd ezt, Ő csak végzi a munkáját.
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #1451 üzenetére
Itt vannak repi mérései: [link]
Szerintem az a 25% se pite, ahogy megdobta az FX8350+7970 konfigot! Nem beszélve arról, hogy kisimult a GPU grafikonja!
Arról nem beszélve, hogy így már 100% CPU-limites lett a game, mert ha megnézed, a GPU 11,6ms alatt kinyomta a képet, és a 15ms-es proci diktálja (limitálja) 67-re az FPS-t, a GPU bírná 86-ig!
Míg DX-ben tökéletes vegyes limit, 18ms alatt végez a GPU és CPU is, 55FPS. Úgy már mindjárt vadabb, erősebb procival a Tahiti 56%-ot is gyorsulhatott volna!
Azt pedig igencsak megérzed, ha a VGA 50%-ot gyorsult! De ha csak 20-at, azt is. FPS-ben mindegy, hogy mennyinél, 20FPS-nél is ugyanúgy megérzed, mint 40-nél. Nyilván, ha a monitorod képfrissítési frekvenciáját kimaxoltad, akkor már nem, de az más kérdés.
Ez az 50% gyorsulás minimum 1 HW generáció, amit most a GCN tulajok megkaptak gyakorlatilag ingyen a Mantle játékokban.Kicsit jobban megnézve az adatokat az se rossz, hogy a CPU-n is gyorsított vagy 25%-ot, 19 helyett 15ms volt az átlagos idő, mire elkészült. Az is Intelnél kb. 2 generáció.
(#1453) ricshard444: Én is erősen gondolkoztam moderátor hívásán, mert már rossz volt olvasni a sok szakmaiságot teljesen nélkülöző flémet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest