Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
#85552128 #13086 üzenetére
Valami magyarázat kell az usernek, hogy meghozta a legjobb döntést a világon, amikor kártyát cserélt. No ekkor jönnek az ilyen érzésre bemondott, mérésekkel nem alátámasztott, pozitív tapasztalatok.
Persze ugyan ez történik abban az esetben is, ha jobban szeretjük, kedveljük valamelyik gyártó termékét.
Az általunk preferált lesz a világ legjobb cucca ha hiszünk benne, ha nem az, akkor is.
Sok embernek kell az önigazolás, mindenki szeret valahova tartozni, ha csak egy videókártyáról van szó, akkor is.Néhány éve, szinte napi szintem együtt élek a frostbiteal, én csak akkor szeretem (nem mikrolaggol), ha 100FPS feletti képkocka számmal üzemel, az tökmindegy hogy NV, vagy AMD van alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest