Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
"Az AMD/Sony pontosan azt csinálta, amit az NV a DLSS 4.5-el: élesítést raktak a képre, amiatt több részlet látszik"
Ezt honnan vetted? Senki se mondott vagy írt le ilyet. Élesítéssel ráadásul az állóképeknek is élesebbnek kell lenniük, de nem azok."Elfogultságod/elvakultságod tőled soha nem látott méretek ölt."
Nem, csak én realista vagyok és nem kergetem végtelenségig az elérhetetlen "tökéletességet" és nem akadok fent minimális különbségeken
Ahogy a DigitalFoundry-sok mondták, ezek már bőven jó felskálázók, mindegyik eléri a kiváló szintet."néhány független tesztet "
Én semmiféle független tesztet nem látok. Ugyanolyan emberek mondják el a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt honnan vetted? Senki se mondott vagy írt le ilyet. Élesítéssel ráadásul az állóképeknek is élesebbnek kell lenniük, de nem azok.
Ahogy a DigitalFoundry-sok mondták, ezek már bőven jó felskálázók, mindegyik eléri a kiváló szintet.