Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
"Az AMD/Sony pontosan azt csinálta, amit az NV a DLSS 4.5-el: élesítést raktak a képre, amiatt több részlet látszik"
Ezt honnan vetted? Senki se mondott vagy írt le ilyet. Élesítéssel ráadásul az állóképeknek is élesebbnek kell lenniük, de nem azok."Elfogultságod/elvakultságod tőled soha nem látott méretek ölt."
Nem, csak én realista vagyok és nem kergetem végtelenségig az elérhetetlen "tökéletességet" és nem akadok fent minimális különbségeken
Ahogy a DigitalFoundry-sok mondták, ezek már bőven jó felskálázók, mindegyik eléri a kiváló szintet."néhány független tesztet "
Én semmiféle független tesztet nem látok. Ugyanolyan emberek mondják el a véleményüket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7900 XT 20GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 8GB GDDR6 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 12GB GDDR6X DUAL OC Edition - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt honnan vetted? Senki se mondott vagy írt le ilyet. Élesítéssel ráadásul az állóképeknek is élesebbnek kell lenniük, de nem azok.
Ahogy a DigitalFoundry-sok mondták, ezek már bőven jó felskálázók, mindegyik eléri a kiváló szintet.