- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
A szememet hagyd rám, majd én tudom, mit látok!
A csaj száját kinagyítottam, referencia vonalakat húztam, és lám, a felső szájszéle annyival van fentebb, amennyivel ki van nyitva a szája.
Egyébként meg tudod nagyon jól, hogy rossz megvilágításban mindenki fiatalabbnak tűnik, amint jön az éles fény, kihozza a vonásokat, és ez miért ne lenne így egy módisított bevilágítás esetén? Egyébként meg Leont jobban nézd meg az előtte képen, mert ugyanúgy van szakálla, csak nem látszik úgy az eredeti megvilágítással.A feature nem lesz kötelező, mindenki (akinek lesz hozzá kártyája) be-, illetve kikapcsolhatja egyéni ízlés szerint. Valamint a fejlesztők is eldönthetik, milyen szinten hagyják érvényesülni a DLSS 5-öt, így játékra szabva alkalmazhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kés topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A csaj száját kinagyítottam, referencia vonalakat húztam, és lám, a felső szájszéle annyival van fentebb, amennyivel ki van nyitva a szája.
Egyébként meg tudod nagyon jól, hogy rossz megvilágításban mindenki fiatalabbnak tűnik, amint jön az éles fény, kihozza a vonásokat, és ez miért ne lenne így egy módisított bevilágítás esetén? Egyébként meg Leont jobban nézd meg az előtte képen, mert ugyanúgy van szakálla, csak nem látszik úgy az eredeti megvilágítással.