Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Értelek, hát majd kitisztul a kép a kezdeti rohanás után
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?