- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vízpart, vakáció és hardverek
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Epson nyomtatók
- Mini PC
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Piszmaty76 #2208 üzenetére
Sztem ezt te sem gondolod komolyan.
10900k
14nm
125w tdp 10 mag5900x
7nm
105w tdp 12 magAztán nézd meg a teszteket ,hogy játék alatt hol van a 12 magos 7nm es procid . 10 játékból kb 5 ben amd jobb 5 ben meg az intel úgy hogy nagyobb memoriát támogat meg 7nm van legyártva +2 maggal több is van benne sztem a kék teljesítménye magáért beszél és nem annyira rossz mint gondolják sokat. Nem mondom ,hogy jobb de nem is annyival rosszabb mint pár amd fan hangoztatja.
Zen azért tud feljödni ,mert azelőtt nem voltak sehol. kb olyan mintha intel celeron meg intel pentiumról beszélnénk. Zenbe milyen tartalék van? Semmi hiszen ha megnézzüka 14nm igazán közel van hozzá,amint hozza a várt 7nm procit az intel majd megtudod azt hogy mit lehetet volna ebbőla technologiából kinyomni és mivel már a ddr5 el lesz valszeg nem ilyen 4ghz környéki mag órajelen fog kullogni mint az amd és majd akkor nézel nagyot,(gondolom majd jön a válasz, hogy új technologia és majd nem fog akkora órajelen ketyegni stb csak azt felejted el az intel órajele mindig jelentösen magasabb volt az amd-től). Tudom lesz addig 5nm zen4 na kb ezzel lesz az intel partyban vagy el is veri. Ezeket majd meglátjuk és azt is te vagy én fogom összesírni a párnát.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest