- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Olyan mintha egy ventibe érne bele valami, ha inkabb torzit a felvetel es cicergés van azt a memóriamodulok tudjak csinalni terhelésre. Probald hasznalat kozben kézzel kitakarni vegig az alaplapot a proci korul, a táprész is csinalhat ilyet ha tul van terhelve vagy haldoklik. Szerintem sem normalis ez.
-
Petykemano
veterán
Ha jól emlékszem, a 9600K-val összevethető árban és teljesítményben is a 3600 és a 3600X.
A 9600k persze valamivel hamarabb fog kifogyni a szuszból. Mondjuk 1-2 év múlva, és ekkor a 3600/X még tartja magát. De ez nem jelenti azt, hogy 1-2-3 év múlva ne Lehetne már majd ezeknél lényegesen jobb procit kapni hasonló árban.Ahogy mondtam, a zen3-ban összeolvasztják az eddig 4 magos CCX-eket, ettől a játékokban én nagyobb előrelépést várok, mint amit cinebench single thread teszt mutat.
Az inteltől jön a comet lake. Talán lesz 1-2-3% IPC növekedés és 4-5% frekvencia (5.3ghz)
Szerintem ez sem az a szint még, amire egy ryzem 3600 tulajnak várnia kell. De régebbi prociról váltva esetleg érdemes ezt még bevárni. -
dsbhg
csendes tag
Azért, előtte kérdez még meg több embert.Más véleményt is hallgass meg.Lehetőleg írni fog olyan is aki tudja,hogy miről beszél egyáltalán.
Jelenlegi az Intel felhozatal játékok szempontjából jobb(ha csak a teljesítményt vizsgáljuk),viszont nekem eszembe nem jutna Intelre váltani , mert annyival tuti nem jobb,hogy lenne ennek vajmi kevés értelme is. A jövő az meg majd elválik,de szerintem kb ugyanez a képlet marad továbbra is.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged