Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Már megszoktam, ilyeneket merek írni hogy VGA 99% de mégis gyorsabb egy jobb procival a játék tehát lehet 80FPS meg 100FPS minkét esetben vga ugyan az és 99%-on, mégis felmehet az FPS 80-ról 100-ra.Vagyis felesleges videózni hogy a vga mennyin megy mert az itt már nem számít.
Vagy nem jól értettem?
Mert lehet egy gyengébb proci is nyomja 99%-on de egy erősebbel mégis sokkal több lesz az FPS, nem számít hogy már a VGA 99%-ot mutat.
Persze az jó ha megvan 99%, de nem biztos hogy ott a vége.
Jól értem?
Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest